Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet SDA uradila ono što SNSD hoće ;) Opet SDA udovoljila SNSD-u ;)
@Anonjimus Noooroooood znoooooo!
@Anonjimus Zamisli! Baš je čudno da se slažu!
Ljudi bez stida i časti! U zemlji nezaposlenog naroda, oni sebi sve daju od tog istog naroda. Eto zašto je tolika nezaposlenost! Zato što neki stalno i bestidno sve grabe sebi po cijenu tudjih zivota! Fuj!
Ne kontam sto je Genjac protiv. Ionako nikad neće napustiti stolicu pa mu otpremnina i neće trebati 😂😂😂
Ništa povećajte sa 35000 km na 100000 km a narod neka rovi po kontejnerima i liječi SMS porukama
Ovaj narod doista zaslužuje ovakve političare . Pa vidite li oko čega se oni spore i za šta se zalažu - hoće li otpremnina biti 10 000 km ili 35 000 km - na sljedećim izborima sjetite se toga . Ponekad mi je baš drago što je ovo sve ovako kao što jeste .
35.000 KM je malo ZELENIM PARAZITIMA trebali ste nagurati barem na 100.000 KM
sda - hdz - snsd. uništili bi njemačku ekonomiju
Hej otpremnina ''mu'' 100 mojih penzija, a kaže ima samo 6.700 KM na bankovnom računu i stan od 56 m2. Valjda navodi samo ovo gdje su ''čisti papiri''.
Il je Mektić preko noći stranku stranku promijenio, il Klix još uvijek prave novinare nije zaposlio :)
Za ovaj Arnautov prijedlog glasali su Nermin Mandra (SDA), Šemsudin Mehmdović (SDA), Jakov Galić (SP), Nermin Nikšić (SDP), Zukan Helez (SDP), Nada Mladina (SDP), Dženan Đonlagić (DF), Zlatan Begić (DF), Vlatko Glavaš (DF), Damir Arnaut (SBB), Edita Đapo (SBB), Predrag Kojović (NS), Mirjana Marinković-Lepić (NS), Aida Baručija (NB), Jasmin Emrić (A-SDA), Mira Pekić (PDP), Dragan Bogdanić (SNSD) i Dragan Mektić (SNSD).
Vid gladne marve iz SDA sto su se pobunili...a ovamo kao pomogli bi državi narodu isl floskule a marva gladna bi još i povećala otpremnine. Da Bogda to na lijekove potrošili.
Ovaj sda je prava peta kilona ocam
Damir Arnaut je najaktivniji zastupnik u parlamentu, predlaze skroz normalne i lijepe stvari a u parlament je usao na mala vrata preko kompenzacijske liste sa jedva osvojenih 5000-6000 glasova. Nije sigurno do Damira - ne valjamo mi.
Gicko se zbunio. Suzdržan.
bas me cudi da je lopina iz dreznice music glasao protiv
Čuj njihovih neto plaća, da li oni svoja primanja i beneficije vezuju sa prosječnom plaćom u FBIH i RS ili za njih to ne važi. Ne može ovo gladno Gatačko ni sto budžeta nahraniti
Evo sad se vidi zasto hoce SDA uhljebi da promjene vlast u kantonu Sarajevo da mogu nastaviti sa pljackanjem naroda FUUUJJJJJJ
bez citanja predvidjam sda i hdz pohlepnici su protiv ...jesam pogodio