Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sada da se okrenemo Rusiji vidjeli bi kako ulazimo u NATO i EU skracenim postupkom.
Prije bih rekla da bi se Ameri doselili.U stvari ,toliko sam sigurna da bi kucu mogla uloziti u opkladu.
Nece nas ni Rusija brate, lopovluk sami.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo volim, ne pročitam a već znam. A ko ne bi znao kad dvadeset godina ko papagaji ponavljaju iste zaključke, a i narednih trideset godina, do sljedećeg rata.
eo letim. bolime sebastijan kurc
@xyzq Ausbildung valjda kaźu kod nas Zanat.. A zanat ide po zakonu plata prva godina pa druga pa treća. Frizer normalno nema ko neki drugi naprimjer IT... A Bugari nebi smjeli raditi za te pare,ima Mindestlohn znaći zakonski najminimalnije śto u njemaćkoj mora da plati kad rade u njemaćkoj. Nebitno odaklen je firma. Zato carina (Zoll)upada sve viśe i kontrole vrśe.
Evo dokle nas je puno hvaljeni nacionalizam doveo.
Zakonom o LUSTRACIJI dosli bi novi ljudi a ne ovi visedecenijski , koji bi rijesili u par godina sva ekonomska i politicka pitanja u cijeloj drzavi. Do tada, komunisticki proslo sistemski neuki i ratni funkcioneri na svim stranama ce da upravljaju drzavom i desetinama milijardio maraka . Oni znaju samo da ubacuju podobne u Javna preduzeca i Budzet. Za ostalo nisu sposobni
same rupe europe
Ko će ovolike uhljebe poplaćati? Plus troškovi svaki mjesec kad se kružoci i papirologija seli u Brisel, plus troškovi za boljševičke sekretare u Luksemburgu. Šta li će se prije desiti raspad EU ili ispoštivanje Sejdić-Finci presude?
sta cu citat, znam ja kako mi je i bez njih propala drzava
Bolje i da nismo u EU, kad udjes hebu te na sve strane, kao rumuniju, madjarsku i slicne drzave, ovako jebu trio fantastiko i srbe i hrvate i bosnjake.
Da je samo nekako vakumirati BiH u veliku najlonsku kesu i odmotati za 20 godina , bila bi medju najboljim zemljama u Evropi jer sve nazaduju osim njih nekoliko.
Procitali i sta sad?
Ustav BiH ostaje u suprotnosti s Evropskom konvencijom o ljudskim pravima, polazeći od srodnih i predmeta Sejdić-Finci", navedeno je u izvještaju.. Međutim, još nije usvojen niojedan nacionalni program na osnovu kojeg će se usklađivati pravna država sa pravnim nasljeđivanjem EU.
...jos jedno 100 godina do ispunjenja uslova tj promjene ustava BiH .
--- Paketom proširenja obuhvaćeno je sedam država - Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Makedonija, Kosovo, Albanija te Turska. Haman će EU uzeti priču od BIH. PA će BIH istovremeno postati dio Turske i EU, a da Turska nikad neće uči u EU ! :)) Ukratko, BIH će neajprije postati zona sumraka !
Sustina svega ovog je da se ovaj BiH narod(SVI)opameti pa da dadne u oktobru prednost u politiki struki i znanju a ne ublehasima i hostaplerima poput ovih sadasnjih.Steah me da jos mnogi nevide nista dalje od nacionalisticke mrznje svega onog sto je drugo i drugacije jer su im ovi sadasnji ubacili toliko jake viruse u njihove diskete poput droge
ček malo, malo prije ste rekli da u izvještaju Evropske komisije nije bilo niti jedne riječi o BiH!
@GospodinMiki , da li vi Vlaški čobani imate ikakvog drugog posla , osim onanisanja na klixu , sa tim idiotskim fazonima !?!