Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan predsjednik svake 4 godine ali bez ovlasti, samo da se ne brukamo kad trojica idiota idu po svijetu ko čerga. Nigdje ovo nema, i u Africi nam se smiju.
Kad god su probosanske, to jest probosnjacke stranke zauzimale zajednicki stav, tad je samo SDA profitirala, a ostali su svi dobili po jedan pimpek. Sjetite se samo Srebrenice, i bit ce vam sve jasno.
Neće ti Hrvati i Srbi pristati na to. Samo tupiš tasteturu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da probosanske stranke, napišite istinu, bošnjačke stranke. Koga više zavaravate ??
Znači opet smo ga najhebali...
Pricakati koju godinu pa sa romima drzavu krajati , niko ne govori da ne broj roma trenutno u bosni oko 150.000, a hrvata 315.000. Srba i onako ima oko 600 k , a bosnja 1.2 mil.
Pa za cigana i jeste🤣
Ahaha,jeste to vam je zadnja nada,ima mnogo boljih cigana od tebe takvog retardiranog
PALMERA, SRPSKOG ZETA I ČOVIĆEVOG ASISTENTA, PROGLASITI PERSONOM NON GRATA, JER UVODI NAM GAZU NA MALA VRATA!
Mi možemo funkcionisati samo po uzoru na uređenje Republike Peščenice. Ministri su nam na tom nivou. Ševa je jači od Podžića. Ostali su tu negdje. A zastupljeni svi narodi
Palmer: 1) Razbimo bošnjačko jedinstvo, 2) Izgradimo jedinstvo zapadnih ambasada protiv Bošnjaka, 3) Udružimo snage Čovića, Izetbegovića i Radončića. Ove zapadne gnjide nam se izgleda svete za poniženja u Afganistanu. To što im Dodik na svakom koraku j...e mater - nije za njih uvredljivo ako je spram toga cilj rasturiti državu u kojoj su muslimani većina. Zapadna đubrad, pa mi bi od Lavrova dobili više!
Samo Kanton Sarajevo uplati poreza u budžet države više nego cijela RS i dvije HB.
Ova država je stavljena od dvije regije Bosne i Hercegovine.Probosanci nose Turska imena, ne jedu gicu iako joj je Bosna prirodno stanište, velike su patrijote i obožavaju Cacu....najviše glasova su dali Babi a kažu da je Aljo otac nacije, Holliday Inn, ovo ono .....uglavnom oni vole i Hercegovinu ali su probosanci
Ehhh.Moji pro Bosanci uspavani
Sam naziv probosanske stranke za većinu u Hercegovini je odbojan. Država je Bosna i Hercegovina.
Što klix briše probosanske komentare
Nije đaba Tito proganjao nacionaliste i tzv vjernike itd.Poštujem svaku vjeru i sve nacionalnosti,još kad bi oni bili pošteni ljudi ... Korupcija,kriminal,loša ekonomija,životni standard su glavni problemi.A naši nacionalisti su se uredno obogatili i sve popljačkali dok brane narod i nacionalne interese.Njima ove tenzije uvijek odgovaraju,dok ispod žita profitiraju.
Proganjao ujke i talijane,sve četalje sto ih nisu pobili od 42 do 45e je pomilovao,dao penzije,funkcije u SKJ toliko o vasem debilčiću,da nije gurao pod tepih ne bi se 92 ni dogodila.Nego molio sovjete da pošalju divizije na jugoslaviju jer njegovih 20 hiljada partizana nije moglo nista.Samo vi minusajte cinjenice su cinjenice.
Znam čovjeka što mu je u dedo u foči 42e preživio pokolj i nakon rata vidio chetalja koji je klao,silovao i ubijao kako se normalno šeta Sarajevom,naravno funkcioner sa visokom platom. prijavio ga tadašnjem sup-u i znaš šta mu je rečeno?Da se izvine čovjeku i da mu plati odštetu za "klevetu" ako bude tražio jer će u protivnom na goli otok.
Koje probosanske,sto lazete sami sebe,vi ste probosnhacke stranke ili promuslimanske,nikavo nemate pravo da svojatate nesto sto nije vase
Izgleda da bosanski patriotizam uvjek maksimalno proradi kada smo sabijeni u ćošak.Sretno nam bilo.Naprijed BiH.
probosanske stranke u bosni? ma cujj?
Nista gradjanska,haha,sejdo,ssipu ga loma...
Haj nek ste se na kraju barem malo organizovali. Sad ce ih Fahro probati razbacati... samo je preslab 'ebo ga vucic