Nije đaba Tito proganjao nacionaliste i tzv vjernike itd.Poštujem svaku vjeru i sve nacionalnosti,još kad bi oni bili pošteni ljudi ... Korupcija,kriminal,loša ekonomija,životni standard su glavni problemi.A naši nacionalisti su se uredno obogatili i sve popljačkali dok brane narod i nacionalne interese.Njima ove tenzije uvijek odgovaraju,dok ispod žita profitiraju.
Proganjao ujke i talijane,sve četalje sto ih nisu pobili od 42 do 45e je pomilovao,dao penzije,funkcije u SKJ toliko o vasem debilčiću,da nije gurao pod tepih ne bi se 92 ni dogodila.Nego molio sovjete da pošalju divizije na jugoslaviju jer njegovih 20 hiljada partizana nije moglo nista.Samo vi minusajte cinjenice su cinjenice.
Znam čovjeka što mu je u dedo u foči 42e preživio pokolj i nakon rata vidio chetalja koji je klao,silovao i ubijao kako se normalno šeta Sarajevom,naravno funkcioner sa visokom platom. prijavio ga tadašnjem sup-u i znaš šta mu je rečeno?Da se izvine čovjeku i da mu plati odštetu za "klevetu" ako bude tražio jer će u protivnom na goli otok.
Prikaži sve komentare (267)