Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je s onih 25 eura miliona kredita koji je odobren u oktobru prošle godine? Budimo realni, Sarajevo je nesposobno za bilo kakav kapitalni projekat. Pa ni žičaru nisu mogli realizovati 10 godina nakon što je čovjek donirao svu opremu. Kako onda očekivati masovno utopljavanje objekata, renoviranje tramvajskih tračnica, renoviranje vodovoda itd.
A sta je sa nekoliko desetina milijardi maraka pomoci koja je stigla toko 90tih?
Vode ima, cijevi se mogu popravljati, ali Huso Ćesir hoće da uzme novac od eventualnih tendera koji bi se raspisali za nabavku novih cijevi... Narod ce opet ispastati raznim ucjenama od strane Efendic & Cesir Co
čuj pravdaju se starom mrežom?! pa kao da je tuđa a ne njihova?! zašto nisu investirali u mrežu decenijama nego su pare spiskali na svoje uhljebljene guzice?
Normalno da stalno curi kad krpite kvarove ko da su na vrtnom crijevu
MA LAŽU DA POPRAVKE RADE, NEGO UGASE VODU DA BI SE NAKUPILO I DA BI GOVORILI DA NEMA REDUKCIJA...
LAZU, vode IMA, samo stede struju na pumpanju. Najbolje se to vidjelo 2017. kada ih je Konakovic natjerao da narodu puste vodu. Redukcije prestale za 24h. Izgleda da im ovi izbori nisu bili dovoljna opomena.
Fekalistan ostaje fekalistan
Gdje je onaj sto rece da je sada sve u redu i sve funkcionise kako treba i da nece vise biti problema sa vodom? Iznenadili su me malo. Mislio sam da ce problemi doci sa ljetom i susama.
Cuj opravdanja STARA MREZA!!! A nije uzrok problema lose vodjenje firme koja je MORALA odrzavati, obnavljati i unaprijedjivati citav sistem???
Guuuuzi hahahaha guuuuzi hahahahaha
Hahahahahahahahhahq
Mozda da probate sa par-nepar danima...pa tko je vidio pit vodu svaki dan :D
DA SVI PLACAJU VODU, ODAVNO BI VODOVOD BIO OBNOVLJEN! Marvo od naroda ! Sve bi DZABE!
Slab pritisak jer pumpaju vodu na bjelasnicu
Normalno da je nenormalno!Pet ljudi moze podijeliti kanister sa 10 litara vode ali ne moze 50!U principu moze ali koliko količinski?Koliko je potrebno litara vode za normalno funkcioniranje jednog domaćinstva?Sto ce reci,stari sistem vodosnabdjevanja je ne dovoljan za cijeli grad a sve zahvaljujući urbicidu i betonizaciji.Strašno je da zemlja sa ovoliko izvora ima ovakve probleme sa vodom koja je zivot!
Ma be treba voda sarajlijama!! Isti kai inama krajišnicima javni previz!
Neka s Pala donose vodu