Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Hame, hehehe, on se nesto poziva na Oluju i prijeti. Kakve ti jado imas veze sa tom akcijom, suncokretu jedan debilni. Ne dao vam bog opet rata, bas bi se ovaj put proveli.........ko bosi po trnju! Dosta ste se Hrvatima uvlacili u supak, nema vise. Prokuzeni ste odavno, najljigaviji ste od svih naroda na balkanu. Zapravo vi i niste narod, vi ste otpadak od Srba i Hrvata koji je vrijedan samo prezira, necieg vise.
@Hamo: A ti posto nemas gdje, ni na jednu stranu ti mozes samo pod zemlju!
Cuj ovoga Karadzica broj dva.Jebo si mamu svoju kad Oluja 2 pocne.Traktorom do Drine a dalje ces slaufom jadeee vlaski.
i tako se Vlah nazva srbinom samo zato što bi pravoslavne vjere
@ sa baltika: Ma mene iskreno zaboli vjeruj mi kako ce se ko izjasnjavati! Ako neko hoce moze da se izjasni kao africka ljubicica, uopste me ne zanima to shvati! Ali me nervira to da su kao Srbi odnekud dosli te porobili nejake Hrvate, pa nejake Muslimane, pa Hrvati jadni patili u staroj Jugi a onda kao i Muslimani, o \"patnji\" Slovenaca od Srba da i ne govorim... A glavni covjek bio slovanac Kardelj, Predsjadnik bio Hrvat Tito, pa i posljednji Mesic, a svi su kao neku kurac patili od srpske dominacije... Pun mi je kurac te price! Kao sto ovi iz Amerike trube kako je Evropa ugrozena od Rusa, a Evropa evo i ovih dana se pokazuje je najvise ugrozena od jebene Amerike i njenog jebenog sistema i filozofije! Ali ajde kad jase propaganda neka jase, nece jos dugo!
@rale drago mi je sto te je dotakla moja reakcija i nadam se da si na svojoj kozi osjetio kako je kad ti osporavaju ko si, sta si i odakle si...osobno mislim da je to glupost ali me nerviraju slicne gluposti kada su u pitanju muslimani..njima se uvijek osporavaju vjera, porijeklo i vlastita egzistencija... btw ja sam dosao iz srbije, srpske utrobe i dojilo me srpsko mlijeko, ali to ne znaci da cu apriori, horski, zavijati kako neki debili primitivni hoce...
@sa baltika: A sta mislis TUPSONE odakle si ti dosao! Majmuncino jedna nepismena! Sta mislis s obzirom da znas da citas sta ti ja sada pisem i da znas istim rjecima da uzvratis sta mislis zasto je to tako?! Ukljuci mozak Retardinjo ako imas sta da ukljucis...
VRATITE SE ODKLE STE DOSLI ljudska glupost i neznanje me stvarno plase...cuj glupane, neobrazovani, neinteligentni, rec ti tom ko te je naucio te lazi da niko od nas nije dosao iz turske, ali da su srbi dosli u bosnu iz srbije a prije toga su sa drugim slavenima stigli sa baltika. os se vratii na baltik glupsone i vjeri pradjedovskoj koju niste ni napustili do kraja pa danas kao jedini krscani slavite paganske obicaje npr kucne duhove koje vam je i crkva mimo svojih pravil morala prihvatiit kad vec nije mogla iskorjeniti..
VASA ZEMLJA JE U TURSKOJ VRATITE SE ODAKLE STE I DOSLI STVARNO STE GLUPAVI MISLITE DA CETE USPETI NAPRAVITI PRVU MUSLIMANSKU ZEMLJU U EVROPI NEMA SANSE
@Pipo: Dal bi me isPipo? @dijaspora: Ma ti si cuveni \"tenkista\" tako da ne sumnjam da ces konacno naci onih 200 tenkova i izvuci ih iz glave i krenuti iz tog Klagenfurta ili Garmishpaterkirhena, Minhena ili Stokholma i krenuti u juris preko cijele Evrope :) @ \"metalac i zenice\" tj mfd: Ma gledaj da ti ta zeljezara ikako i radi s obzirom da nastupa kriza :) Nego mozda bi mogao koji tenkic napraviti ovom iz dijaspore on ih je prosto zeljan kao porucnik Gruber iz Alo-Alo! :) Pa da moze da okrene ispred disko kluba u Stokholomu ili Garmish paterKirchenu i smuva stagod na jaku masinu :)
Ak ova krvolocna svinja privatizuje sto mu je cilj,tj,Rafinerija nafte u Bosanskom Brodu to smrdljivo cetnicko prase ce dobit velike pare i zato je za privatizaciju,djubre krmace smrdljivo,sad si se povuko,tj,samo si otiso svojim potezom u nazad do zelenog svijetla kojeg cekas od EU,i Sad-a,i tvoje smrdljive krvolocne brace iz srbije,pa da se odcijepis i napravis drzavu nad genocidom Muslimana i Katolika u kojem si licno ucestvovao! TRAZITE SVI KOJI STE RODJENI ILI ZIVJELI U RS-OJ DA VAM SE VASE KUCE,ZEMLJA,STANOVI,IMIVINA VRAT i DA HOCETE DA SE VRATITE SVOJOJ ZEMLJI! ZA SVE ONE STO JE OVO CETNICKO KRVOLOCNO KRMCE LICNO KRIVO I DOPRINIJELO! TUZITE I SRBIJU,DUZNI SU DUZNI,ZIVOTA i ZIVOTA,KRVI MUSLIMANA i KATOLIKA,TUZITE i TRAZITE PRAVDU HASKOM TRIBUNALU,SUDU ZA LJUDSKA PRAVA U STRAZBURGU,TUZITE! POD HITNO! BOSNA4EVER!
komentatori ludilom zarobljenih umova.
@Mile the kita kakva luka crni kukavce,pa ti nisi svjestan sta se je desilo u proslom ratu!? Ali kao sto rekoh Sabur,lakapo mile spremite crnine,gusala i dobrijeh opanaka pa kad stanete pod KRUSKU bez da se gurate da mozete po srpski da uzivate!!!! Vjeruj oko toliko smo sa nafivolali da nas libo racku i za embargo i vase jadovanje smrdo sumski!!!!!!!!
Samo Ricard Holbruk moze modificirati stari ili koncipirati novi Ustav BiH, a Lajcak uz potporu EU i Amerike po potrebi primjenom Bonskih ovlasti ubrzati inplementaciju ustavnih reformi.
Nemoj srati i ti Dodo! Problemi ne samo u BiH vec u sirem okruzenju su nastali ili poceli onog trenutka kad su srbi i Beograd neskriveno dali do znanja da su \"mnogo jaki\" i da je srbija tamo gdje je i jedan jedini srbin. Tako nastase ovi najnoviji problemi, a moglo je lako bez njih, dokazali su prethodne generacije. Slazem se da trenutno bosnjaci prednjace u bezobrazluku i tendenciozno kao i srbi u Jugi polazu pravo na cijelu BiH! Pusiona im je u startu zbog toga. Mislim da su nakon ovog i najveci optimisti izgubili svaku nadu da se drzava BiH moze odrzati. Mozda je tako i najbolje, jedino ako se stoka mogne dogovoriti pa da se razidju bez da opet jedni druge \"zavijaju u crno\"! Daj Boze!