Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pojednostavite. ne mogu ukrasti pa nisu zainteresovani.
...i to je moguće. problemi u "raspodjeli".
Ma valjda je zemlja u vlasnistvu grada a zicara Grasa il obratno pa tu nesto ne fercera al svejedno nije mi to neki razlog koji se ne moze na jednom sastanku rjesiti kad vec sredstva postoje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste li nepismeni dotle da napisete "Trebevicka" velikim slovom, ili sam ja neupucen, pa je to vlastiti naziv zicare?
Hahahahahaaha novinarstvo....
Haj kolika jeeee. TTTTTrebevcicka zicara. Eto, štaš sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
para nema, more bit bidne al para nema
Ako može kako žičara do Poljina, bit će brzo gotova.
Od žičare za Trebević nema ništa niti će na ovakav način - ovo je ko zna koji gradonačelnik i ko zna koja kantonalna vlada - ikada biti nešto od nje. Osim lijepih sjećanja nas koji smo se nekada njom vozili. Oh, da, to je bila mrska komunistička novotarija u gradu.
Hvala na negativnom poenu. Dopusti da pogodim - ti se nisi niakda ni vozio/la žičarom, niti je pamtiš? A kamoli da se sjećaš prvih, srebrnih kabina?
Nešto kontam, stvarno je ta SFRJ odnosno Tito bio namazan. Nijedan imovinsko-pravni odnos mu nije bio rješen a razvaljivali smo (mislim SFRJ). Sad ovi rješavaju te "zaostale probleme" a nit imamo fabrika nit žičara. NULA. Hahaha, jbt. čovjek nam da 7,5 miliona a mi bi ko biva uzeli al se nezna čija je kruška a čija šljiva uz put. Da nije žalosno, bilo bi smješno.
ajde ba,..jedva otvoriste Muzej pun stvari koje samo sjede i skupljaju prasinu,....a da otvorite nesta sto se krece
banda nema sta puno za ukrasti i ugraditi se, i to se odmah opstruira! volio bih da nisam u pravu.....ali...
Trebevic je mali prostor,bolje da je usmjerena na Igman...
Hoce li vrijediti dupljak Grasove godisnje za zicaru, cim se rijese ove administrativne sitnice?
Neka mi bilo tko objasni na osnovi CEGA netko iz PAKISTANA ima pravo da se naseli u Europu!?
Tko ti yebe mater, da nije Tmujo
osnujes novu firmu, prebacis zemlju s Grasa na novonastalu firmu, zapolis ljude, pokrenes zicaru i imas profitabilno preduzece ciji radnici imaju platu. u neka doba kad razradis posao firmu prodas svabi a ti pare das grasu za modernizaciju sistema za naplatu karata i uslova u vozilima. ne vidim u cemu je problem?!
problem je u onom "a dze sam tu ja"
Ne moze se nista rijesiti u takvoj sda, hdz, PC kancerogenoj tvorevini sa varta simbolom i vladavinom religioznih manijaka. To je bila jednom slavna kraljevina prije nego turcin kroci preko Drine. Od tada sve naopako.
Ama skup je i metak za ovakve kretene. To samo podaviti golim rukama.
Edmond Offerman je romantik. Zato on sve ovo radi. Na pravom je mjestu. Sve u ljubavi.
To je već priča druga...
To na moj račun ide...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sram da vas bude, i kanton i gras i kjp, i tebe konakoviču zašto ne lupiš škom o sto , jer treba da se zna tko je "BABO"u kući
Na Trebevicu stabljike mi nicu