Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zenici nema grijanja, u Sarajevu nema vode... Nema cega nema...
ja vise ne mogu trpit ovo
Hahaha... Raspad sistema. Lakše vam je napišite gdje ima vode. Btw, ne plaćam vam vodu. I nemam namjeru sve dok mi ne omogućite 24/7 vodu. Fuck off!
SDA nas ubija u miru
Grbavica- subota bez vode, danas bez vode..."opravka kvarova" ...pa što je ne "opravljate" naveče kad je zavrnete,mamu vam..i btw ja sam u osnovnoj učila da se kaže popraviti, a ne opraviti...
A racuni nema sanse da zakasne... Svako malo il nema vode il kvar neki
Da.....još apeluju da se računi plate kako bi se popravilo vodosnabdijevanje.......šta platiti?
ovo stvarno nema smisla svako jutro odvrnem vodu, a ono čisti zrak puca iz slavina eto to mi plaćamo kao potrošnju vode, pa sad izračunajmo skoro svaku noć nema vode............... plaćam,o protok zraka kroz cijevi
i sta mi placamo 30KM mjesecno?????????
Ovo je vrhunski... Da li ce iko od odgovornih izaci u javnost i reci kada ce prestati redukcije i kada ce se vodosnabdijavenja normalizovati na bazu 24/7? Onaj moron Hadzic jucer kaze da redukcija ne bi bilo da gradjani bolje placaju, ali i da je danas puno vise prikljucaka?! Halo, kretenko! Problem je sto ViK vec 20 g. ne povecava kapacitete vodozahvata, niti imate ideju o tome, i sto ViK ima previse "zaposlenih" i prevelike troskove!
Vodovod Sarajevo je pravljen nekad prije 70 godina mozda i starije, sa kapacitetom za grad koji je bio puno manji nego danas. Nakon 1997 g,dolazi do gradnje i sirenja grada prema Rajlovcu, sa dodatnim 70 000 dodatnih prikljucaka samo u Rajlovcu. Gradnja Hotela, Motela, kuća, zgrada...dovelo je nove prikljucke, a izvor vode ostao isti. Pumpe su isto tako stare, nove kostaju oko 9,5 mil. KM. Sad se pitamo kako nemamo vode kad je toliko novih wc u gradu,a izvor ostao isti.
ide na bolje. do sada nestajalo vode u 24 do 05 a sad nestaje u 23 a dolazi u 06 sati.
raspad sistema......
Ovo nigdje u Evropi nema da u godini dana tj 365 dana bar ovih 65 ili nema vode ili struje pa ljudi u kom vijeku zivimo i otrcan vam je taj fazon da nesto popravljate. Ako od toliko donacija i hum pomoci niste uspjeli napraviti novo nema svrhe ni popravljati svako malo.
prosto nevjerovatno.............. cuj nema vode.........kako se to moglo desiti ?? bilo bi stvarno cudno kada bi jedno jutro osvanula vijest IMA VODE .......
"primljene su ukupno 32 telefonske i terenske prijave, od kojih se 27 odonosi na problem s vodovonom mrežom" na šta se ovih ostalih 5 odnose?
I danas ma nemoj zayebavat:))
Nisu to problemi, to su rjesenja. Zato fino napisite: rjesenja se nastavljaju, prosperitet u procvatu.