Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se euforije kad su postavili kontejnere,i onda se raja lomila da razvrstaju otpad,plastika staklo ovo ono,i dodje brat sa kamionom i sve to istrese u jedan kamion i ode hahahah
@SuperstupidBaznijek Glup si ko 3 ku*ca poltronu ofucani SDA je ubila drzavu i pokrala do zadnje pare.
treba malo češće isprazniti kontenjere jok 1-2 puta u hefti...nije ovo lijepo al bolje nego da smeće ostavljaju u prirodi neđe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije smetljar onaj sto skuplja smece, nego onaj sto ga baca ovako...
Prije svega ovi kontejneri nemaju sta da traze na ulici...Svaka zgrada i kuca treba da imaju svoje kontejnere,najbolje pod kljucem..time se izbjegava ubacivanje smeca od strane drugih koji tu ne zive.Bar je tako uredjeno u vecini drugih drzava.
U Švicarskoj ne postoje ovi problemi! Zašto? Zato što su konejneri i odlaganje smeća stvar vlasnika nekretnine. Na javnu površinu se ništa ne smije odlagati i biva kažnjeno.
Evo nam opet Baketovih pulena da napadaju trojku. Nazalost i oni se stide svog Baketa pa se ne pojavljuju kada Bake da kretenski ili rasisiticki intervju. Mada nemaju stida kada treba braniti ubice s Kcusa.
I odvoz smeca se vec godinama radi u popodnevnoj spici, kad je najveca guzva. Nisu radnici krivi, vec oni koji ih posalju tad na lokaciju. Nece da plate nocni rad, a to se realno treba raditi u ranim jutarnjim satima i oko podne, a ne u 16 sati popodne.
Čim to vodi najbolja vlada na čelu sa direktoricom Verom koja je čitav rat bila sa GENOCIDASIMA nije to ništa neobično! Srpska vlada Mtel vlada ks
To je Trijka Konskovic Kojovic i Niksic-SMECE.Prodjite kroz grad-ne moze se hodati od smrada i smeca
Zivim u naselju bulevar isto je stanje ali 30 metara dalje su obicni kontejneri koji su prazni gotovo uvijek a stoka nece prosetati nego ce staviti smece pored kontejnera i danima gledati tako i prolaziti sa djecom kraj tog smeca.
Samo dajte investitoru da gradi zgradu a okolo sve po minimumumu minimuma...
Sta kaze Dino i ostali iz ekipe,ko je odgovoran?
Eto vam Trojke u KS,to vam je donio Konakovic-samo smece.Sad jos jos i da dovodi cetalje.
E kad je ovako u "velegradu", šta ćemo tek mi ruralci očekivati.
Zakazali totalno sa odvozom smeca.
Smece u glavnom gradu...Od kada je to tema za jednog pripadnika Hamanet nacije..Nama su teme bitte za nas zivot.Ko je postio ko nije gdje je nova dzamija,gdje je neko nesta rekao nekom muslimanu,kako izrael napada na muslimane,sta kinezi rade sa muslimanima,a smece koje smece..Toliko su vas navikli da ste cijeli zivot u smecu ali ga nevidite!!!
Kad to nije bila svakodnevnica?
U Jalalabadu stanje redovno.Uspostavljena gradjanska bih sa sugradjanima pakistancima,grad nema vode po uzoru na islamabad,a i kultura u vezi higijene je takodje na visokom nivou.