Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se gasi plinovod ?
privatizacijom
jupi našli smo plin. sada smo i mi giganti
zamisli kako se bagerista prepo kad je pocelo piscat. psssssssssss
to gledamo svakodnevno po Sarajevu... Priučeni tajkunski građevinari ne gledaju niti haju za štetu... probiju vodovod, plin, iskopaju optičke i energetske kablove... za stanje podzemnih instalacija ne haju... svu odgovornost zataškaju stranački centri moći... preko noći prokopaju magistralu, saobraćajnicu, gradsku ulilcu da bi položili neku cijev i ostave tako nedovršeno, neka ludi narod lomi vratove i točkove na vozilima... zemlja beskrajnog javašluka..
Sta ce policija, oni dodu samo da noge protegnu, ovo nema nigdje u svijetu, klepi te neko flasom ili napravi ti belaj zovnes policiju, i kazu ti pisemo kaznu obojici, i sta ces nema fajde zvati nego sjekiru u ruke i rijsavaj problem kad vec placas da znas zbog cega , a drugo covjek na samrti u bolovima, zoves hitnu da dode, kaze nemamo goriva mozes li ti njega dovest u bolnicu a covjek nemoze hodat, ovo je sve istina, sve sam ja to dozivio.
Nesrece se desavaju, hvala Bogu nema povrijeđenih i nije se nista sakrilo
Skolovani ljudi rade,cudime da se tako sto desi!!!
DEBLI I IMBECILI
Građevinski nadzorni organ ...na haparatima .
klix uvijek na licu mjesta xD
fedja leti na sve strane