Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budOćnost Bosne i Hercegovine ? Čita li to iko prije nego što uklesate?
al zato parlaju ovaj latinski ko Tiberije
Pa dosle sad u Sarajevu ima više Sandzaklija,Turaka,Arapa nego Bosanaca i Hercegovaca pa jos ljudi ne znaju pravopis. Razumite ih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
PRVA GREŠKA ( GRAMATIČKA ) SAM SE SJEĆAŠ A NEKO ILI NEŠTO TE PODSJEĆA. DRUGA GREŠKA ( PRAVOPISNA ) BUDUĆNOST A NE BUDOĆNOST.
pa i ovi su nam veca braca od turaka, bosnje turkofili na aparatima :)))
@Richard Srca Lavljeg puši kotu smeće komunjarsko
Uostalom, dok su nas ostala slavenska "braca"na balkanu srbi, hrvati i crnogorci prevashodno nastojali maknuti s lica zemlje, unistiti i nas kao narod i ovu zemlju, a ostala braca makedonci islovenci, nijemo i nezainteresovano sa strane posmatrali, jedino Bugari suito prvi ucinili najbitnije i najpotrebnije, svim bice priznati o nas kao narod i ovu drzavu! I ako se mozete shvatiti znacaj te cinjenice u to doba i zahvaliti se svim srcem, molim vas i ne komentarisite!
Oprostite, nije mi jasno zasto dobre i oijateljske odnose Bugara i Bosnjaka, vezujete za odnose, bugara nasoram turcima, grcima, srbima, mislimanima, nemuslimanima. Hallo, azeri su muslimani, izrelci judejci pa imaju najbolje moguce odnose, kad vec spominjete vjeru. Medjutim, ovdje se ne prica o tome, nego o nacijama, a Bugari, ne samo sto su nasa braca po slavenskoj krvi, jeziku, dusi, zaista kroz historiju i dalju, a pogotovo ovu blizu, bugari su uvijek bili uz nas, kad je najteze bilo, prvi su najvise ucinili sto su mogli, priznati ovu drzavu, HVALA BRACO BUGARI! BLAGODARIME NA DOSITE!
BLAGODARIME BRACA BUGARI! ❤️😘
je li ovo Sabit Iztarčina tekst pisao, pa jbt.
"ne pismeni" na djelu
nakon zareza se lupi SPACE, odnosno napravi se razmak odmah nakon zareza i tačke. baš ste informatičke seljačine
Greškica (koja će se ispraviti) je najmanje bitna, bitna je suština ovog spomenika :) U Novom Gradu se stalno nešto pozitivno dešava....spomenici, parkovi, manifestacije.... toliko pozitivnih stvari, a vi vidite samo "budoćnost" Gledajte stvari malo i sa ljepše strane :D Spomenik je prelijep ;)
Najbolji moj načelnik svaka ti cast Semire
Put ka političkom uspjehu: NE RADI NIŠTA- ko ne radi ne griješi. I još jedna bitna stvar: KOMENTARIŠI GREŠKE ONIH KOJI RADE- jer ko radi taj i griješi.
Da li stvarno mislite da postoji neko ko zaista misli da se kaže budOćnost?? Očigledno je da se radi o grešci. Da li je trebalo da se desi? Naravno da ne, ali nije uredu pljuvati sve urađeno i donositi besmislene zaključke zbog greške koja se može ispraviti. Kamo sreće da su nam sve greške ovakvog tipa! da neko komentariše spomenik?
BUDOCNOST OMG , koji nepismenjaci sada svi mogu vidjeti kako ste nepismeni hehehe
ko kaže da ne postoji bosanski? ova ploča je živ dokaz :))
Ma neka se ti javljas iz bunkera cetalju.
ja iz bunkera, ti iz kjafirfornije :))
ovo društvance nije kompletno bez par Šiptara, za kompletan ugođaj :)
jesu nam pomogli da se razvalimo ko "bugarska skupština"