Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj? Pa kako će biti kad vam nepismeno-potkupljive sudije rade po sudovima.
Ova nepismena pred nepismenom komisijom koja već 2 god razvlači pitu. Nit znaju, nit hoće nit se usuđuju da pošteno sude jer bi se kompromitovali kod svojih makroa. Rade kraće od trudnica pa i da znaju da sude ne stignu. Dovlače se u sud oko 10 a dižu rep već od 12 čim popiju kafu. Lopata i govnjava motka za reformu sudske tajne vlasti.
Samo stavis rokove. Ne zavrsi tuzilac pripremu u roku od 6 mjeseci dva predmeta ide smjena otkaz, sudije trebaju zavrsiti postupke u roku od 6 mjeseci ne zavrsi dva ide otkaz. Ovajo postupci traju po 6 godina jer sudije ne rade. No koliko znam pkata se redovno prim
@gooUser1599654187 Ti nisi u zivotu napisao tekst duzi od tri stranice, ali znas da onaj treba da napiše 100 presuda mjesečno hahahahahah
U Bosni nista novo. Dok je bio Srbin govorio je da ne valja nista sad dosla Bosnjakinja i njoj sve potaman. Nesto se bojim da su tu bas cista posla. Neko se tu ne drzi etike i dobro naginje na svoju stranu.
A sto je ona bez maske iza ovog plexiglas-a kada se zna da se corona baja prenosi aerosolima 😤😤😤?
Erika Larsona za predsjednika BiH
Samo nek ne puca!!!
Milan Tageltija zv.Milanokio, izbjeglica iz Sarajeva ...
hahahah kriminalna organizacija VSTV
Kako sad to, do jucer Tegeltija punih usta hvalio da je sve top, kako sad nije zadovoljavajuće....