Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavnik latinskog ministar pravde. To ima samo kod nas
Pada Covicev sistem kao kula od karata
A na mislio da ga je nagradio Poskok
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grubeša ništa ne radi, a platu prima. Niko nije znao za njega do neki dan. Ovo samo u BiH ima.
Ode Covic na kraju u muriju kako se ovo sve odvija
Dozvolio je ratnim zlocincima da slobodno setaju po hrvatskoj...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako mi je odvratan ovaj HDZ govnar, još od one afere pomaganja izbjegavanja zatvora onom govnetu i ratnom zločincu Marku Radiću. Na kraju, odvratni "ministre", ispade da bi za njega bilo puno bolje da je ostao u zatvoru.
Lopina teska ali hinjska
Nravno da je neodgovorno o za svog mandata nije nista ni uradio
Prvo cete vi doci na red. Vidjet cete na sledecim izborima. Umjesto da zivite kao do sada na racun nas Bosnjaka vi serete. E nece moci vise. Manjina ste u svakom smislu, a hocete vise od toga. Mislim da je ovo kraj vaseg sranja. Oslanjate se na Plenkovica i Hrvatsku, nista tu nece proci gospodo srbo hrvati.
Dragane! Draganeee, Draganeeeee- vidi šta mi rade. Sada će ti onaj ministar nečega iz HR pomoći. Takođe i oni ratni zločinci koje si pustio u HR, a ovi ih odmah pustili na slobodu. Oprostili im na desetine godina kazne za UZP!
ovo je jedno veliko govno,,uhljeb i sisar drzavnih jasli,,
Ovom je posao to što je Hrvat
Ti i takvi jeste svakodnevni i cjelovečernji problem cijele BiH. Ti i takvi kao ti. Persirao bih, ali ne poštujem niti lik, a još manje djelo...
Nabijem te na svekoliki
Ovaj da nije Hrvat teško da bi bio negdje portir.
vakat je bio i davno
ovaj lik je najzasluzniji sto lopovcina i presudjeni kriminalac Zdravko Mamic pohodi svadbe i kafanske stolove u nasoj zemlji umjesto da robija za kriminal u Hrvatskoj.al za to su zasluzni i zeleni SDA termiti i vjecni saveznici HDZa koji drze ovog uhljeba ma ministarskom mjestu koji je profesor latinskog inace,Hrvatima daju vec 30 godina finansije,pravdu i ostale resore koji ih ne zanimaju na minderu,njima su respiratori bitni i tako ti malinarski poslovi.
Taj čovjek puno radi i ne zamara se sa bošnjačkim nekim komisijama koje nemaju veze jedina zamjerka mu je što pola sudija ne izbaci sa suda a posebno par sudija iz Tuzlanskog općinskog suda na čelu sa studijom Šejlom Ćatić
Ali ja sam tu postavljen samo da uzimam platu i potpisujem što mi daju!. Čovke nije spominjao nikakve sastanke i komisije.
draganov slugan