Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteni Meho je kadar propalog SBB-a.
Gdje je Zvonko Maric odnosno Bajram Demic poznat po odlivu mozga, da nam kaze ko je u pravu... Jad, bjeda, cemer SBB...
Klix molim da navede istaknuti clan SBB a...
A jest Fahru krenulo, ja kolko vidim poseban zatvorki blok ide samo za njegove kadrove u KPD Zenica.
Rasprodaje se i dijeli kojekakvima državna imovina od 90-ih, ne znam šta je sad sporno s ovim Tehničko-rem. zavodom. Mora da nije dat onom kome je bio namijenjen.
Gasi Meho.....
Pod hitno vratiti kommunizam i to onaj rani, iz sezdesetih. - da se nacionlizuje oteto i opljackano i vrati narodu. Iznajminti Goli Otok i uvesti verbalni delikt. - da se u politiku ukljuce straninci, min 51% - Da se u sudove policiju, skole i fakultetete angazuju stranci iz zap Evrope min 51% ITD...
@Gesler Iznajmiti ili možda unajmiti, drug?
Pa u SBB_u je večina bivših SDA članova !!! Sve je to isto SDA=SBB !!!
FAHRO TORANJ...MINISTAR SIGURNOSTI..SBB..KOALICIJA SA SDA..
Meho je iz koje stranke?
Meho Rekic. Bivsi pitomac XV klase Srednje škole unutarnjih poslova u Zagrebu. Početkom rata u Hrvatskoj vraća se u rodni Bihać gdje je radio kao policajac. Zbog bavljenja svercom i drugim ilegalnim radnjam bio je udaljen iz službe, da bi ga nakon proglašenja Autonomije vratili u službu jer su im trebali takvi za izvršenje prljavi poslova. Na koji je samo način završio fakultete to samo on i Bog znaju.
Mehaga je inače bio kadar sda do prije nekoliko godina, pa kad mu sda nije ispunila želju da bude ministar ili direktor, prešao u sbb.
@TestUser1585434209
Pa jes ima jedan da je nabavio toalet papir bez tendera. Pa naravno da je moro dati garancije da bi dobio sirovine i repromaterjal kad država nije htjela dati garancije. Šta se sve radi samo da bi se skrenula pažnja sa zlatnih malina. Na bolesnima da pokradu pare. Pa to mogu samo balkanski političari odvratni
Sve stranke samo prate SDA u lopovluku i uzasu.
Keyboard warriors mijenjaju Universal Declaration of Human Rights, article 11, tako da sad glasi: "Everyone charged with a penal offence has the right to be presumed guilty until proved innocent..."
Meeeehoooo dodze te tal glave.
Znači sad je namjenska na redu. Tako je i prije agresije oduzeto oružje od TO. Bosanci pamet u glavu !
Ovo neko smjesta SBB-u.. Mozda je vlada, mozda masoni mozda su Srbi...
@nije_nego ko će kome nego svoj svome :)