Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ti mundzosi ,vehabije i ostala bjelo svjetska banda su bili kriminalci u svojim drzavama pa eto rat u bosni pa ajmo branit muslimane glupost.svakog kojeg hoce deportavati vratiti kaze ja nesmjem nazad u svoju maticnu drzavu jeli iko postavijo pitanje zasto nesmije.ZATO STO SU TO KRIMINALCI BILI BICE I OSTACE ajd vozdra
@Ogledalo To sto kazes da je on branio Bosnu je cista laz. On sto je odbranio ja cu uzhasovat. On je zajedno sa ostalim trofrtaljima samo davao los imidz jedne zemlje od kojih i dan danas imamo posljedice. Da se je pitam, pravac Sirija ili ako je tako dobar vodi ga sebi kuci, jebo te on u supak.. da nije bilo njih ne bi bilo ni tebe majmune jedan !!!!
AAAA HA HA HA HA HA!!!! OPSJEDNUT ĆOJK MOJIM KOMENTARIMA, PA SE KORISTI MOJIM NICKOM! TO JE ZATO ŠTO MI SVAKO VEČE PUŠI KARINU I UŽIVA U JEDENJU MOJIH GOVANA, JER KAŽE: \"AKADEMIKOVO GOVNO JE JKAO MIRIS MOŠUSA, A ABU HAMZA JE MOJ KRALJ\" ;-) AKADEMIOK IS THE BEST!
RAUS BANDO VEHABIJSKA; RAUS IL KOMORA!
@mars! eh dzaba ti taj tvoj islam, kad u istoj rijecenici vezes psovke! a sta je to taj tvoj islam?? \"radi sta hoces, Bog ce oprostit\", jel?? zao mi je cuti, da u zemlji, koju toliko volim, ima toliko glupih, preglupih ljudi!!
MARS IZ OVE ZEMLJE JEBEM TI MATER ONU FUNDAMENTALISTICKU I POVEDI SA SOBOM SVU TVOJU BAGRU!!! OSTAVITE NAS ISLAM NA MIRU PICKA VAM MATERINA PRIMITIVNA!!!
Kako ja to gledam: svako ko krsi bilo koji zakon nase zemlje a strani je drzavljanin treba biti vracen u svoju domovinu. Hvala mu za sve sto je navodno uradio za nas ali ukoliko ne zeli zivjeti u civiliziranoj sekularnoj drzavi vec u drzavi uredjenoj po vjerskim zakonima onda mu ovdje nije mjesto.
Pa zar vas nije sram nakaze majmunolike? Ma ko to kaze da su abu hamze samo branile ovu zemlju? Jadni bi mi bili da su nas SAMO ONI branili. Sramite se. Mars iz ove zemlje u divljinu gdje i pripadate. Nije za vas civilizacija.
vrli bh trokonstitutivci i pored tolikih stranih adaptera na koje ste deceniju i pol prikljuceni, vi nikako da se adaptirate... ... ne valjaju vam mehko-bradate vehabije, mudzahedini, zene-djevojke nindze i casne sestre, obicne pokrivene i gologuze cure, shkoti u karo suknjicama, popovi u mantijama, amishi, jehovini svjedoci, razni sektasi, cekinjasto tvrdobradi cetnici, glatkogolobrade ujice, 60-70godisnji djeckici i curice, pedofilici, zoofilici, nekrofilici i ini nekonstitutivni zivuci koloriti koji slobodno zive, rade i uzivaju u svim blagodetima zapadnjacke demonkracije. ako tako nastavite tivjeti zivot palanacke filozofije, jel\'te, nikad se vi necedte opasuljiti, iliti necete se dati demonkratizirati. -------------------------- kad vec mogu trenutacno obrijane inace ideoloski a bome i fizioloski cekinjastotvrdobradate patokleptodemokrate, te glatkobradi pedofilcici i kvazipatriote, zasto mehkobrade ne uvrstit u novi ustav kao prvu od cetiri kategorije ustavotvornih naroda (?) a - ostale - nekonstitutivne asocijalne spodobe i cudake najbolje nastaviti tjerat iz zemlje, il pod zemlju.
Pa ako covek voli Bosnu a nije nesto ne zakonito uradio i ne namerava da \"pali vatru\" neka ostane. Realno gledajuci opasniji su ovi sto udaraju \"reket\" ma kojem ogranku verskom pripadali,ako uopste u Boga veruju. A u neku ruku izgleda simpaticno sa tom bradicom, moze da bude Bosanski \"Deda mraz\".......
Svaki ovaj \"bradonja\" vrijedi koliko vas 20 kad se okupite zajedno. Naravno, samo u kategoriji lajanja ste neprikosnoveni.
Koliko samo smeca i ljudskog djubreta na jednom mjestu... Vas plasi islam, plase vas istinski muslimani i oni koji izgledaju po uzoru na Muhammeda s.a.w.s., kao muslimani... Jadnici, strah vas je, spisate se kad kakav musliman naidje kraj vas, imate hronicni strah od islama i muslimana i srbi i hrvati, a i otpad bosnjacki... I onda isfrustrirani tim strahom dodjete na internet i lajete vise nego kakva olinjala kujetina i dzukela usljiva... Vi ste ponizeni sami od sebe, jadnici, internet smradovi, a u javnosti pederi i kukavice najgore vrste...Smece...
Ma da mu je staviti kakvu ubaru na glavu sa kokardom mogao bi odmah u cetnike... BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VEHABIJE I ABU HEBANI..
jadni li ste vi ljudi. Allah vam se smilovao i uputio vas na pravi put nema vehabija, ali ima muslimana i svi oni koji ih mrze neka znaju da idu samo sebi na stetu. Mrzite ljude koji su vas branili u ratu, koji su došli iza sedam gora i sedam mora dok su vase babe i daidze cekali da maznu preko granice gdje umjesto vojnika hodaju tzv. djeda mrazovi. A eto kao vi, nezreli klinci ,znate zasto je Abu Hamza u Bosni i gdje je bio u ratu. Mrzite ljude koji ne piju, ne drogiraju se , ne ljube se po ulici, ne hodaju goli - sram vas bilo. Kada bi nas ponovo četnici u ustaše napali i vi bi isto uradili- preko granice...a ko bi nas branio- Abu Hamza i ostali muslimani. Zasto vam smeta Abu Hamza...? smeta vam zato sto mrzi zlo koje vi tolerisete. Drzimo se zakona koje nam je Gospodar nas propisao a ne zabluda. Hvala Allahu, gospodaru svjetova i neka je salavat i selam na Poslanika saws.
ok u pravu ste, malo sam pretjerao... sorry caps svima. al evo ispizdi me kada tako covjeka s noge na nogu hoce d aizbace iz drzave. pa rodjen je u bosni odrastao je u bosni i sada hoce da ga izbace...ali gdje. razumijem da ste ljuti na bradate muskarce koji imaju kratke tolice, al nije abu hamz akriv. nije meni simpatican vehabizam, al abu hamza mi je nekako cool. plaim se na njega nocu i onanisem, allaha mi kada samo pomsilim kako me bradicom ladi po jajacima. i kako mi govori ohh akademice, diplome ti , uvali mi tubu. i to sto ce neko pomisliti da sam pder nije mi bitno, vise mi je problem sto ode bu hamza, sunce moje i sto mu nikad anisma rekao d aja nisam nikakav akademik, da sam polupismen i da nemam nikakvu diplomu a jos manje tubu. ali ipag volim. tako je cool i tako je macho. ich liebe dich abu hamza