Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selam svima, pazljivo sam citao komentare , i , sta da se kaze osim : kaznjeni smo! Specijalno mi Bosnjaci , odnosno, u ovom slucaju,Sarajlije. Nemam nista specijalno ni protiv Sandza, ni protiv Sipaca, ni protiv cigana,..., o vlasima necu ovdje: ovo je problem izmedju Nas. Medjutim , pogledajmo statistike : koliko Sandja se ,procentualno, bavi kriminalom? Mnogo, u odnosu na Bosance. Sa Sipcima i firaunima je ista stvar.Osim toga, i oni sto posteno rade,od gore navedenih skupina, zapostavljaju u kolaboraciji saradnji i biznisu nas Bosance. Znam, reci ce : "mi smo vam branili Bosnu".Ja bi im odgovorio da bi smo se mi nekako i bez njih snasli.Svaka cast iskrenim borcima u ratu '92-'95,ali, pojedini su se borili za Bosnu a mnogo njih za karijeru, u vecini slucajeva profitersku, dilersku , reketasku, makrovsku, ugostiteljsku(potpomognuti iskljucivo suplemenicima),dakle, karijeru. Osim toga, Nama je bio potrebniji malo islamskiji Sandzak, mozda potrebniji od sandjacke pomoci u ratu.Junaci su, znaci, podvili rep gdje su potrebniji (Sandjak) onda su relativno ucestvovali u Jihadu (da, relativno, jer se sabere : plus u odbrani B i H, minus u haram-djelovanju, ratnom i poslijeratnom) a onda i svojataju Seher ne obaziruci se sto su zanemarili "Zelenu Transferzalu". Tome su donekle krivi i zestoki bosanski momci (nek Taji Allah swt olaksa) koji su ,izgubljeni u materijalizmu, prifatili igru bjelosvjetskih kabadahija i manipulatora . Koristim priliku da obavijestim gore navedene skupine da ovako nece moci dugo, jer, prave racun bez krcmara :Nas, Pravih Bosanaca-Muslimana i Sarajlija.Posavjetoavo bi ih da ne igraju igru , kako neko rece gore, bosanskih dusmanina, raznih kolonizatora, globalizatora, modernizatora, liberala i td i td koji ne biraju sredstva nebi li nam sto vise prokurvali , progudrirali, prokockali, pokrali , izradili, ..., Bosnu i bosanski ummet. Ta, nit' je rahmetli Predsjednik pis'o "Islamsku deklaraciju" nit' se borilo za kojekakve globalizirane pseudo-mangupe koji , u nedostatku svoje patrije (prodaju islamsku zemlju vlasima), svojataju nas vilajet. Nek mi halale tabijatli Sandjaklije : sve ovo se ne odnosi na njih.Nek mi harame kolikogod hoce oni koji se prepoznaju u mojoj analizi : bas me briga ! Selam!!!
E ti neseri Jebo ti Gasi mater u usta ciganska.Narode Sarajeva i Bosne i Hercegovine ,zadnji je momenat da jebemo mater siptarima i sandzaklijama inace smo ga popusili .
E ti neseri Jebo ti Gasi mater u usta ciganska.Narode Sarajeva i Bosne i Hercegovine ,zadnji je momenat da jebemo mater siptarima i sandzaklijama inace smo ga popusili .
hocete da znate ko vlada drzavom?JA,vladam!samo nije to moj problem sto se vi draga braco sandze i draga braco guzonjini sinovi,siptari,i braco obicne sarajlije i krajisnici i mafijasi i naucnici,visi i nizi predstavnici itd,prepucavate!akobogda izvescu vas na bolji put a ako ne ostacete ovakvi!Mozete me vidjet kadkad u gradu!
i tako pasa moj kazes da je nas strah od srba :)) pa da bjezimo sada,de jado jadni pokri se usima nista ti neznas o sandzaku,de mi samo reci ovo ko je prije rata jeo svinjetunju i ko je bio vise sa srbima mi ili vi ? ma suti bolan vi ste nikakva sorta kad vise volite vlaha nego muslimana (cast izuzetcima) ne kazem da su svi bosanci takvi,ali svi znate koliko ima mjesanih brakova u BiH,a ti sto kazu da sandzaklije nisu ratovale u bosni pa zasta je onda moj amidza poginuo i moj brat od amidze ostao invalid za to vas boli k.... Rahmet mu dusi ma boli mene sto mi kazu da sam seljacina ili glupan ili slicno tako glavno je da sam u dusi musliman a ne kao prodana dusa..... ma ja stvarno ne razumijem neke sarajlije jebo ti takve osobe kada mrze sve oko sebe mrze hercegovce mrze sandzaklije mrze albance pa koga onda volte jebo ga ja srbe jel?
Muslimani su braca ! To je najbitnije ! Selam mojim Bosancima, braci Sandzaklijama kao i braci muslimanima s´Kosova ! I da su Sandzaklije najgori sljam na svijetu ( sto nisu !!!!! ), opet su mi drazi nego ijedan vlah sarajlija ! Uvjeren sam i ubijeden, da i nasa braca sa Sandzaka na isti nacin razmisljaju ! Selam Bosnjacima !
ZA LADY.. MA ZNAS STA POGLEDAJ NAS KAK SMO LIJEPI I VISOKI IMAS U STA DA S EZALJUBIS... OSTAVI OVE SARAJEVSKE PATULJKE KOJI VISSE LICE NA VLAHE NO NA NAS MUSLIMANE...
hehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehe.... "drzimo glavni grad" heh, pa nije Ilidza glavni grad seljačino...Ilidza je samo najodurnije predgradze glavnog grada, arhitektonska greska, fula, zajeb, nula kao i svi vi koji obitavate dolje, cast izuzecima koji su se , jebiga, zajebali, pa sad prodaju sve moguce nekretnine koje imaju dolje, po niskim cjenama, -nikome drugom, nego vama-sandzosima
Ime potpuno si upravu.. Ovaj Sandzo, Sandzaklija itd. su vlasine, koje nas pokusavaju da naloze !
E stvarno ova imena sandzaklija kopiraju Srbi. Sumnjam da bi ijedan Sandzaklija pricao ovako. Svaki sandzaklija kome je dobro u Sarajevu, voli Sarajevo i sarajlije ko svoju majku. Jos oko njega nema srba, pa mu i sloboda. To je moje misljene. Samnom u ratu na Sjenickoj Kosi, Zuci, Orahovom Brijegu je bilo mnostvo Sandzaklija a manjina Srba i Krvata. Sandzaklije koje se bore pistoljem da bi prezivjeli su samo manjina gamadi kao i ovi nasi sarajevski mangupcici-cast izuzetcima.
Sarajevo je nas grad a ko drzi prestonicu vlada i drzavom.. I zato sutite robovi i slusajte sta vam se kaze inace vas nece ni biti... Vlasi nisu hteli da budu nase roblje pa smo izabrali vas, a i da nas nije bilo pocrkali bi od gladi fukare sarajevske... Sad kada treba da nam vratite dobro sto za vas ucinismo sad nas ocete da oterate... E, oteracete nas ali u kurcu, nego ima da rintate za nas dok nam dug ne vratite.. Ko vam je hleb donosio, odakle i kuda ga je pronosio u ratu.. Sad fukaro na koljena i irgetite za nas.. MI SMO SNAGA BOSNE I BOSNA JE NASA a ako ocete idite vi sad malo na Sandzak pa nek vas vlascine zajebavaju...
Sandzo, pa kad ste toliko potentni i opasni, zasto vas vlasine sutaju dole po Sandzaku ? Zasto ste dole ko´male mace, samo klimate glavom i radite kako njima odgovara ? Zasto napustate svoju otadzbinu, djedovinu ? Vlasine se malo proderu na vas, a vi odmah bjez´za Bosnu i na zapad ? Gdje vam je dole ta potencija i snaga i taj bjes ? Bolesniku jedan, kada ces se suociti sa cinjenicom da smo mi svi u istom kosu ? Zaboli vlasinu cuna, dali si ti sandzaklija, Bosanac ili siptar.. Njemu je to sve isto.. Saberi se malo i razmisli..
lady: svkaka cast za komentar, Ilidza je postala prava kanalizacija, deponija smeca. grad bi dahnuo kad bi potonula.
komentar No Coment.
sandzo daj se uozbilji, sam si rekao 'dodzi na ilidzu' pa zar ne primjecujete vi ilidzaci (u prevodu:sandzosi) da vam niko normalan ne prismrdi dole, fuj, prodzem samo ako sam bas primorana (kad posjetim ksc ilidza, radi nekih sportskih utakmica), i ono sto se moze vidjeti je ODVRATNO kafici su papanluk teski, zenske se natjecu koja ce biti nakaradnije nasminkana i s odvratnijim pramenovima, a muskarci ko ce nositi najbolji skajaš, a nula si ako i kakvu utoku nemas, pa se konstantno i rokate po tim kafandurama, rokajte se, eto vam ilidza, da je mozemo kako u sandzak teleportirati citavu, ne bi niko zalio za njom. al kad vec ne mozemo, nek bude sandzacki rezervat.