Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su oni provodili ovu anketu ? Da je nisu dijasporci popunjavali ? Svako pametan zna da EU ne valja. Zašto ? Pogledajte probleme u Španiji, Irskoj, Grčkoj i drugim zemljama EU. U EU vlada diskriminacija. Čist primjer je Sarkozyjeva politika prema Romima. Najbogatije i najbolje države za život u Evropi u kojim turizam cvjeta su Norveška i Švicarska države koje nisu htjele da uđu u EU. EU bi pokupila sva prirodna i rudna bogatstva iz BiH. Mi bi smo im služili samo kao jeftina radna snaga. BiH bi bila opustošena.
Loseless, Švicarska je po MNOGO čemu slična nama s tim da oni govore tri tj. četiri potpuno različita jezika i deset puta gore od nas su se klali i to je trajalo vjekovima dok nisu počeli umirati od gladi pa su skontali da se ujedine, i tako, obrazuj se malo, nauči štogod pa onda pametuj. I da, čovjek je 100% u pravu, najbolje žive oni koji nisu u EU.
Nisam uporedio Svicarsku sa Bosnom vec sam pokazao na primjerima da je sto puta bolje NE biti clan EU. Radije i lakse cu se boriti protiv domacih govana i lopova nego robovati stranim protiv kojih jos lijeka nema. Moderna eksploatacija, robovlasnistvo i feudalizam - stručna podurčja Francuske, Njemačke i Velike Britanije.
Ja prvi put cujem za ovu organizaciju, i nikada nisam ni znao za anketu, a oni nisu kompetentni da psrovode anketiranje jer su pristrasni EU. Koliko znam ljudi i sa koliko komunisiram vise ih je protiv EU. Dakle rezultati su >>>>LLLLLLAAAAAAAZZZZZZ
A ovih 18% su normalni.
SMIJESNO Ma gdje ste vi ovu anketu sproveli? I ovako jedva zivimo, jos nam samo to nedostaje i mozemo odmah da uzmemo strik i da se objesimo...
Smrt fašistama iz Evropske unije, sloboda narodima !!!
Smrt (nepismenim) nacikomunistima i fašistIma, sloboda normalčnim ljudima!!!
A joj ovako je uvijek na pocetku, a poslije? Eno u Srbiji ispod 40% za eu.Rasprodaju sve, dok udjes sve stranci pokupuju.
Ma ko nas šta pita ba.
SDA ne zeli europsku BiH jer onda nemaju kapacitet takav da kradu kao sto sada rade !
Koji si ti kreten ***te hahahahaha
Svi normalni gradjani, koji imaju neke ambicije I zele bolju perspektivu, su za pristupanje EU, a ovaj ostatak su oni kojima odgovara stanje kakvo jeste, jer su navikli da zive i rade od lopovluka u mutnom, pa im ne odgovara da se to ukine.
Mislim da je ovaj ostatak od 18 posto najvećim dijelom nacionalistička politička elita predvođena SDA. Znaju da kada udjemo u EU onda nema da kupuju zgrade od 34 miliona a koje realno vrijede 10. Resto ode u SDA kasu....
Koji si ti zatucani komunistički/četnički kreten :)
Koji si ti zatucani komunistički/četnički kreten :)