Gdje su oni provodili ovu anketu ? Da je nisu dijasporci popunjavali ? Svako pametan zna da EU ne valja. Zašto ? Pogledajte probleme u Španiji, Irskoj, Grčkoj i drugim zemljama EU. U EU vlada diskriminacija. Čist primjer je Sarkozyjeva politika prema Romima. Najbogatije i najbolje države za život u Evropi u kojim turizam cvjeta su Norveška i Švicarska države koje nisu htjele da uđu u EU. EU bi pokupila sva prirodna i rudna bogatstva iz BiH. Mi bi smo im služili samo kao jeftina radna snaga. BiH bi bila opustošena.
U Bosni zato cvjetaju ruze.Ma divno name je.Ti stvarno uporedjujes jednu Norvesku i Svicarsku sa Bosnom...hahaha... Pricas nebuloze koje si cuo od druga...
Loseless, Švicarska je po MNOGO čemu slična nama s tim da oni govore tri tj. četiri potpuno različita jezika i deset puta gore od nas su se klali i to je trajalo vjekovima dok nisu počeli umirati od gladi pa su skontali da se ujedine, i tako, obrazuj se malo, nauči štogod pa onda pametuj. I da, čovjek je 100% u pravu, najbolje žive oni koji nisu u EU.
Prikaži sve komentare (24)