Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jako sa najvecim teroristima u Evropi
Vulin pyzda prvi da ode dole pusku da uzme da odbrani Jarinje.
U svijetu a ne samo u europi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo Aljbanci, samo jako i u kost. Nedajte im ni pedlja zemlje, po cijenu svega. Vidite kako nas h.ebu . Hem nas pobili, hem Genocid počinili, i na sve to srpska republika pravi ogromne probleme , paralizira drzavu kad hoce i kako hoce. Ne dozvolite i vi sebi to. Imate nas za primjer. Nedajte im ni mjesnu zajednicu a kamoli bilo sto drugo. Drzava Kosovo u cijeom njenom teritoriju
Samo Srebrenica jako i u kost
i onda kazu kako je Srbija spremna na sve kao ce braniti RS a nisu u stanju sebe da odbrane kazu Kosovo nije priznato ...ljudi igraju sve sportove uvode sta im se cefne znaci samostalnija od Srbije...
Bog je velik. Bog je velik. Do konacne pobjede i u nasoj Bosni i Hercegovini. Srbi su nasa braca i drugovi, ali moraju da postuju legitimitet i suverenitet nase majke Bosne i Hercegovine islamske republike.
Sanja mujo islamsku rebuliku, zaboravio pradjedovu muku.
Poštuju, za razliku od Albanaca.
Samo tako treba sa smrdima, a ne ko naša pi*kasta policija
Zar Kosovo nije Srbija?!
Ja ja
Zanimljivo je kako se Bošnjaci raduju svakom napadu na Srbe, misleći vjerovatno da će tako njima bošnjacima biti bolje. A u stvari tako samo dižu tenzije i mržnju prema Srbima koji su tu pored njih u BiH, a ne na Kosovu. I poslije svega ostaje pitanje: Možemo li zajedno ?
Meću šiptari, nevade
Svaka vam cast Kosovari, tako se i razgovara sa stokom.
Nek nam braca kosovari budu kao primjer kako treba sa srbadijom Samo ostro i uvijek korak ispred
Viva la Catalonia!!
Nije to bosna da mogi raditi sta hoce, Nema zahebNcije sa kosovarima.braVo kosovo!
Kao što ne možete ništa većinskim Srbima u RS tako ni Srbija ne može ništa većinskim Albancima na Kosovu.
hajmo zaratite malo
Kozovo zna kako sa pravoslavnim separatistima postupati, bravo ovako cemo i mi jednog ljepog dana.
ne doceka ti to hahaha
Ee gdje bi nam kraj bio da i mi imamo ovolika damu!
Otkud granicni prelaz a Kosovo dio Srbije🙄