Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
morao sam dva puta susiti tastaturu od suza radosnica:)))
Plaćenici ! Plaaćenici !
mogli ste poginuti i otisli bi u dno dzehenema,a i te pare koje str zaradili su haram pare jer ih zaradjujete na muci afganskog naroda,dabogda ih trosili na lijekove
Naravno da ce odraditi bez greske kad su tamo samo jeli ,spavali I fatali zjale po bazi ,nisu oni isli u akciju za tali*banima ,onda bi mozda I bilo greske ,u koracima .
ZIVJELA ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE !
mogli ste poginuti i otisli bi u dno dzehenema,a i te pare koje str zaradili su haram pare jer ih zaradjujete na muci afganskog naroda,dabogda ih trosili na lijekove
zar je tesko pogrijesiti u ciscenju hala amerikancima? I onda nas ministar nesigurnosti kaze kako je ponosan sa ovim. Cime ? Sto su isli u tudju zemlju i pomagali tudji narod tako sto su cistili g*** iza njih, protiv tudjeg naroda? Oni koji osudjuju one koji idu u Siriju da ratuju,trebali bi isto tako i ove.
@Ishak7 nisi ti skonto poentu,ali nije ni bitno.
cuj pedesetak mogli ste vala tacan broj staviti..
Nije mi jasno kako na svim vaznim funkcijama u BiH vladaju cetnici (Dragan, Milan, Goran...) Da se zarati neznam sta bi bilo?!
Aaaaa ministar odbrane ПОХВАЉУЈЕ. Čestitam srbo.
Danas sam pogledao listu vojne opreme OS-a, kad nisam zaplakao :).
Karajul se u misiji?
A kazu ko radi taj grijesi.. Sta bi se tu moglo izvuc?
Klix je i dalje "paušalno" profesionalan. Vojna terminologija je, kao i u drugim naukama specifična, pa nije naodmet konsultovati stručnjaka, naročito kad niste sigurni. Poručnik Alispahić se pominje kao komandant jedinice, a zatim i komandant 5. pbr general Dautović Kenan? Ne mogu obojica biti komandanti i poručnik i general. Stoga je trebalo napisati komandir jedinice (ranga čete) koja je bila u Afganistanu, jer su do nivoa bataljona komandiri, od bataljona komandanti, pa ne bi bilo zabune. Što se same misije tiče - žalosno. Idioti iz vrha BH politike, (na prvom mjestu Tihić Sulejman) uvalili su našu vojsku u oružani rat za potrebe SAD i to tako što su oni ponudili odlazak jedinice za potrebe NATO u Afganistan. Nečuveno. Jedini adut koji si imao (u igri koja se zove primi me u NATO valjaću ti) potrošen bez ikakve potrebe. To su primjeri naših "inteligentnih" političara sposobnih samo kao dupeuvlakača strancima (a sve u cilju učvršćivanja vlastite pozicije u njihovim očima).
Šta čeka Nato,što nas ne prime?***bala ih perspektivna imovina.Ko da zgrade izlažu živote po bjelom svijetu.
i da se nisu vratili nebi mi bilo zao... smrt okupatorima....
nevedi mi debilu razlog tvog javljanja ??
glas dobro je tebi cim ti imas vremena da skrabas po portalima