Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NECE NJIMA KURC DATI DA PRISMRDE AUSTRIJI,JA IM ZELIM DUGU BOLEST I SMRT
Srbkinje bez stida
Ako imaju Allahovu zastitu zbog cega zele nazad u haram drzavu. Zar nisu jednom pobjegle od tog zla ??
olaaaham' potrefi ti pravo. a jesi fakat skroz u pravu
"Čudne sorte u agraru" S ove strane granice, nema više Danice; nema više Ane, sve same banane. U ovom dijelu države, nema te više Dušane; nema te više Matula, sve je puno datula. I dok traje taj kijamet, dugo drugo desetljeće; samodopadno i šutljivo, buja naše cvijeće. E hebem ti nebo plavo i sunce što grije; kada seljak sjeme sije, svaki korov klije.
Sto sebi zivot sjebase bezze
Uzeli ste vijest iz 2014-te godine i napravili je u 2019-toj aktuelnom. OE24 portal ima sve ovo sto ste vi napisali ali iz 2014-te godine... Cccccccc a ja novinarstva i k...
Treba to jebat u guzicu
Ova radikalizirana djeca su dokaz kakav je odnos austrijskog drustva, skolskih ustanova i na kraju i vlasti prema djeci koja nisu krscanske vjeroispovjesti. Bezrazlozna mrznja je najjaca hrana za radikalizam, radikalizam koje su ova nekad djeca u njihovim najbitnijim godinama razvoja osjetila od gore spomenutih grana drustva.
Nepravde pri ocjenjivanju u skolama, nekaznjavanje radikalne desnicarske djece koja po cijeli dan bezrazlozno pljuju po strancima i nekrscanima itd.......Ali sad je kasno nekad divna djeca su vec napravila belaj i sad su oni krivi. Zalosno kad zrtva postane zlocinac !!!
Posle jebanja nema kajanja...
OVO SU KLASICNE GLUPACE KOJIMA JE MOZAK ISPRAN I TO JE NEMOGUCE IZBITI IZ NJIH, NEBI ME IZNENADILO DA SE RAZNESE U NEKO CENTRU ILI DA ISPUCA NEKOLIKO OKVIRA IZ KALASA PO RAJI.... TO VISE NIAU ISTE OSOBE NITI CE IKADA BITI- NAZALOST LIJEPE DJEVOJKE.
Kako nebi znale.
Vau, vratile bi se, a kud u nevjernicku krscansku Evropu. Pa neka ostanu sa svojom bracom muslicima u njihovim vukojebinama.
Nema nazad, ne dolazi u obzir.
Poslije karanja nema ti kajanja poslije karanja nema ti kajanja
Čuj!!!One bi se vratile ahhahaha
Kuje Islamisticke obicne fujj sad ostanite tamo i kotite gamad! Nadam se da uživate u muslimanskom tretmanu prema ženama 😁
...