Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravu ste donekle sa muslimanskim neprihvatanjem drugih,al je nekako i to prirodan slijed,jer su ljudi isprepadani od rata i jos nose uzase rata...treba raditi na zblizavanju i dopustanju ljudima iz rs,da zive i sa bosnjacima,a isto raditi i u gradovima sa bosnjackom vecinom :-) drukcije je brate kad imas druga i hrvata i srbina,ne bi nikad prico protiv njihovog naroda ili nase zajednicke odrednice,bosanca =) poz
@srba cega bre jaca,rs je izvestacena tvorevina i moze da postoji negde mozda,ali je na zemlji BiH sada,svaki grad,svaka crkva rs je imala znacaja za BiH imate zajednicku istoriju sa sarajlijama da znas vise razlicitih ljudi,kultura,istorija,da si ucen,ne verujem da bi tako mislio
Za@ Srbina, mene je sram za Jasenovac mada ni moj stri nije bio rođen u to vrijeme. to što se desilo u Jasenovcu je strašan zločin u Jasenovcu su stradali i drugi a ne samo srbi isto tako treba da bude nekog sram što se dešavalo i Hrvatima Ndh jednaka je RS. OBADVIJE TVOREVINE SU FAŠISTIČKE. A što se tiče 90i u Hr ista politika Srba kao i u tzv fašističkoj rs.
@Roko Pa kad se vi Hrvati ne stidite Jasenovca i cinjenice da ste i u posljednjem ratu Srbe u Hrvatskoj sveli sa statusa konstitutivnog naroda na 3%, zasto bi se onda neko drugi stidio bilo cega ?!
Sledece sedmice u Banja Luci ce da se odrzi javna tribina u pod naslovom : \"Republike Srpske ce biti, kada i vas vise nebude bilo\" te se povodom toga srdacno pozivaju svi zainteresirani gradani, narocito iz susedne nam federalne jedinice.
Dok god svi u Bosni ne shvate da Bosna pripada svima ništa od mira.Dok god Muslimani misle da Bih samo njihova nema dobra nizakog to se odnosi i na RS koja je stvorena na velikim zločinima , da sam Srbin bilo bi me sram al njihovo pravo da se ne stide sve će to jednom doć na svoje nikad zlo nije trajalo zauvjek.
@srbin (lafo) Nama je samo bitno da smo nezavisni od Teherana tj Sarajeva :) Cak sto se mene tice Beograd mi i nije vazan ! Meni je bitna RS i evo hvala Bogu vec 17tu godinu je uspjesno branimo ! I sve je jaca! A to da li cemo biti sami ili sa Srbijom to su sad vec finese i to mi nije toliko vazno
samo je smesno brate,sto republika srbija na rs gleda kao na BiH gledamo ih bre ko vojvodjani beograd
Sanjaj cedo nije zabranjeno i pripremi traktor. Dobro bi ti isto bilo da mu trimas motor.
@.... A za svo to vrijeme naseg lajanja RS postoji i opstaje i sve je jaca :) Nego de ti vidi koji dio FBiH ces morati odvojiti za Hrvate ;) A onda cemo da se takmicimo ko ce biti napredniji Republika Srpska, Herceg Bosna ili Bosnjak Bosna :)
polako ceto juce ste lajali iz tenkova pa ste lajali kako ce te se odcjepiti pa sad lajete kako bi ste se ocuvali sta li ce biti sutra . . ..
@Rambo Hvala vam i na Haretu i na Tihicu i na Zlaji i Bakiru ! :) Da ih nema trebalo bi ih izmisliti koliko su vam \"dobri\" :))) A dobar vam je i bloger Komso :))) Dok su oni prva postava kod vas, ja se ne brinem sa Srbe :)
Kuzmanovicu, dok vam je Tihica, Bakira I., Zlaje i Hareta nemate vi problema sa ocuvenjm RS i ukidanjem Bosne. To ide ko po loju.