Peticija protiv Ravnogoraca
0
Prikupljeno više od 50.000 potpisa širom BiH
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cast pojedinim normalnim ljudima....medju ovim idiotima nema razlike ni jednim ni drugim ni trecim...svi ste vi bolesni umovi...svi ste isti, jadni, primitivni...i takvi cete uvjek biti....steta sto jadni normalan svijet zbog vas ispasta kretencine maloumne!
Od svih ovih komentara mogu izdvojiti samo par, da ih uvrstim u okvire normalnog ljudskog razmišljanja. Ostali se ne razlikuju ni po čemu sem po nicku. Sve nacionalisti, bez razlike. Pa jeste li shvatili poentu peticije?! ZABRANA RADA SVIM UDRUŽENJIMA SA FAŠISTIČKIM I NACIONALISTIČKIM OBILJEŽJIMA!!! Tu su i ostali, samo čekaju svoj red. Zar je koga briga šta je Draža dobio i od koga kad su u ovom ratu, pod istim nazivom, klali i palili žive ljude i djecu?! Pa zar vas nije stid, stoke Bosansko Hercegovačke?! Čete kamama, muđosi sabljama, ustaše maljevima...u čemu je razlika? U oružju? U načinu? Kako možete uopšte disati, spavati? Ali kao što rekoh, SVI ĆE DOĆI NA RED...
Dobro je, sto su potpisi na toalet papiru...
fasizam se samo moze suzbiti silom, nikad jos niko nije uspjeo da suzbije fasizam politckim putem a pogotovo peticijama, ali opet svaka cast org. front sto nesto poduzimaju pa mozda probude one sto mogu i trebaju da poduzmu silu
joj zadojeni fasisti jeste ba dosadni,imate svoje portale mrs odavde gov.zadojena.Niste vi ba naucili da postujete drugo i drugacije jer vas od malena uce da samo vi valjate a ostali su toboze nekakvi vanzemaljci.Ha ha ma kakvo ba ordenje crno,pa svi su se odrekli svojih vojski koje su izgubile II sv. rat i bile na str.fasista samo jos vi cmizdrite nad onim sugavim bradonjom.Hebo narod kojeg su turci pravili,nikad vi do pameti necete doc
I mlada bosna je bila zabranjena pa je ipak uspijela da napravi rat u Bosni i urnisete sve ono sto vam je pomoglo da postanete nacija Vi samo mozete da napravite probleme.Ako se zabrani djelovanje bilo koje organizacije i ona predje u ilegalu tek onda postaje mnogo opasnija i necete moci da je kontrolisete ,i vratit ce vas u nazad sto godina, i Evropu mozete samo da sanjate.
Čete na Mete X D ... Uvijek se znalo da svaki srbin ima islamske krvi u sebi , zbog toga mrzite islam ali nemoze se dalje od istine đaba ; )
bosnje provociraju... a kad dobiju po labrnji, bice opet help baznia
Svaka cast frontu! Pohvala svim gradjanima koji su ucestvovali u potpisivanju peticije!
@UUhh,nasli su Drazin grob,na Adi Ciganliji,ispod bovseg zatvora.Sada je tu ruzicnjak.
Sta hoce vise ovi ravnogorci?Pa ljudi moji,ovo je 21 vijek!
@cvvete Pitajte se malo, kako je to moglo biti, da vas hrvati tako puno mrze. Jer je jugoslavija i ujedinjenje slavenskog naroda bila ipak njihova ideja.........
OVDJE JE NEKA GRESKA...RAVVNOGORCI NISU U BiH. ONI RADE U REPUBLICI SRPSKOJ..MOGLI STE SKUPLJATI POTPISE I U IRANU BILO BI ISTO. OSIM TOGA KAO DA VAS NEKO NESTO PITA KADA SE VI RIJESITE SVOJIH G O V A N A VEHABIJA I MUDZAHEDINA MOZDA CE SE I SRBI RIJESITI GLUPAVIH CETALJA... KADA VI ZABRANITE \"PATRIOTSKU LIGU\" I \"ZELENE BERETKE\" MOZDA CE I SRBI ZABRANITI RAVNOGORCE.. TO CE SE DESITI SAMO U JEDNOM SLUCAJU DA SE RODI NOVI TITO I PODIGNE NAROD DA POBIJU SVA TA G O V N A... DO TAD IMATE SVOJE ZLOCINCE, SRBI IMAJU SVOJE A NARAVNO I HRVATI IMAJU \"TOMPSONOVCE\".. OVA ANKETA SAMO KAZE DA SRBI IMAJU NAJMANJE 50 000 DUSMANA U FEDERACIJI A PRICAJU O SUZIVOTU...SUPLJA NE PIJE VODE-REKLI BI NADREALISTI..
@Vidovdan-ski drina se na nekim danima crvenila, zato sto su cvvetnici kl...ali nevjerovatno \"ljudski\" nesrbe po bosni. najgore su bile one cvete iz crne gore. A ti neprosvjeceni ovdje prosipas budalastine kao ovca bez mozga, kako su ih podrzavali neki lj..evi francuzi i amerikanci. I sto? Pa zato sto im je bio pun partizana i komunista, a ne zato sto su tvoji banditi bili tako ljudski.
Pozdrav brate Vidovdanski :)