Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Sven SAMO NAPRIJED! AFERIM ZMAJEVIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii AFERIM CIROoooooooooooooooooooooooo AFERIM BOSNO i HERCEGOVINOoooooooooooooooooooooooooooooooooo Peder sudija latinac koji je isti ko onaj u Lisabonu(po lomljenju nase representacije)pederski portugalci koji lome a u isto vrijeme padaju i udaraju se sami,pederi svi koji su odlucili da BiH-a ne ode u Juznu Afriku! PONOSAN sam sto sam Bosanac kad vidim OSTALE kakvi su pederi i lukave lisice! BiH4EVER!
da Bosna udje u NATO i da se ova svinjarija vise jednom zavrsi...
pita li neko narode u bih zele li u nato? samo odredjeni predstavnici vlasti zele drzavu uvuci u nato, a od svih bh naroda za nato nije vise od desetine stanovnistva