Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ćemo realno sarajevo, mostar, banja luka, tuzla, bihać i zenica mogu se nazvati gradovima sve ostalo su veća ili manja sela.
mogo bi i doboj da kroz njeg nije entitesja linija i eventalno brcko, nezz za bijeljinu
@negredo Bijeljina ima 110.000 stanovnika i drugi po velicini gradu RS i 4.u BiH...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Da se goraždaci iz Sarajeva vrate u Goražde, ono bi bilo velegrad
čuj u bivsoj jugi Gorazde je bilo grad, a i Vitkovici su do 70 ih bili opcina
najjača je Zenica grad od Topčića do Lašve hehehe ili Cazin grad sa 70 000 st hahaha, ni Bihać mu nije ravan
Može ako mu joj pripoje Prače, Ustiprače i Ustikoline
E kakvim se pitanjima naša vlada bavi. Sreća pa smo dostigli standard Švicarske, tako da je bilo i vrijeme da se razmatra da Goražde dobije status grada.
ETO SIROKI IMA 30000 ALI U HURCU KAO GRADIC ZA NJEGA SU LIVNO KONJIC CAPLJINA GORAZDE BUGOJNO GRADOVI!
Govnazde Prdazde, bez njega klix sarajevo-x, pardon govnazde-x nebi opstao.
@LjutiGorazdanin O javio se govnazdanin, prdazdanin. Govnar, prdar.
Ovo je planetarno ludilo mrzimo se zbog vjere ili nevjere, zbog boje kože bijele, crne, žute, mrzimo se zbog politike, kluba za koji navijamo, mrzimo se zbog razlike mahalasi i haustorcad, mrzimo se sve vise zbog socijalnih razlika, e baš se mrzimo strasno kao da nam je to glavni cilj u životu. Jebes ljubav kad se možemo mrziti, lakse je nekako.
Gorazdu treba dati status grada ali ukinuti Kanton! Ukinuti naravno SVE kantone!!! Kako ne kontate da je ovo samo još jedna od niza prevara vladajuceg politickog ološa ciji je glavni cilj uposliti još više rodbine (jer sada sinovi i kćeri stasavaju), prijatelja i poltrona koji se kao guzne muhe skupljaju oko ovih moralnih olupina tipa Radeljasa, Zukica i slicnih intelektualaca. I još nam uvale da se lokalpatriotski prebrojavamo po forumima.
Bgm nema ni toliko, svi su mladi u Sa studiraju ili vani negdje :)
Dodjelite , pa odmah dižite cijene parkinga i komunalnih usluga i zabranite držanje domaćih životinja kod kuća hahahaha
U zemlji slijepih, jednooki je Bog.
21000 ljudi bude na koncertu Halida Beslica,utakmici KK C.Zvezda u Euroligi.....pa ne traze status Woodstoka ili NBA. Koji grad?Pa cijela BIH je predgradje jednog Istanbula,Pariza, Londona...
Sarajlije valjalo vam je Gorazde kad se herojski borilo čitav rat ?! Valjalo vam je kad je spriječilo prodor srba iz Visegrada, Uzica, Rogatice?! Da je palo Gorazde i vi biste pali. Stidite se ovih komentara. Gorazde nije grad, Gorazde je metropola.
Potpis. Sarajevo se branilo na Grepku ne na Stupu al' haj ti objasni ovim novopecenim Sarajlijama.
smrdi ti prica
Može kod nas sve, kada papci seljački vode državu I fakat, na ulazu u državu treba pored table Bosne i Hercegovine stojati slogan "ovdje sve može" Hebeš hiljade zakona kada se ni jedan ne poštuje .