Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elektronsko glasanje.Nema papira,nosača,brojača (štimača) i rezultati za par sati. Nema razloga odgađati izbore.
@radivoje bili bi ko lajkovi na klixu ...
To ti je sve na nivou naucne fantastike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je nista nego priprema jos jedne velike prevare kao i svake dvije godine. Politiko BiH, postala si toliko glupa da djeca osnovne skole shvacaju svaki vas debilni potez, ali posto vi nemate obraza ni grama, udarajte i dalje po nama budalama, mozemo mi podnijeti puno toga.
elektronsko glasanje nadzor e u i onda ovi diktatori posle izbora foca zenica biloo bi vrijeme
Mozemo li izglasati da se ogranice plate politicarima na maximum maximuma 2000km
revolution is solution...kaze jedna pjesma
dodiki je u pravu a onaj ko je u pravu jede...............
A zasto ne sppjiti lokalne i opce izbore u jedne i tako napraviti ogromne ustede koje bi se mjerile u milionima maraka?? Ako ne i stotinama??????
Lijepe djevojke te čekaju na -- Hotsial.Com
severna koreja, snsd 99, hdz 99, sda 99% , u novim uslovima, ovo komunjare nisu radile...
Ljudi ovo nije nista.
Smori politika, vidi ti Vanje Prutine.
Kakvo odgadjanje pa nije Avgust mjesec. Do Oktobra ce sedam korona da prodje. To sta SDA zeli da i poslije 6 godina nakon izbora tehnickih vlada da jos se zadrze na vlasti bez prava da ih se smijeni e pa nece moci.
Ja cu plakat ako ne bude izbora .Pa jeste vi svjesni koliko oliticari se grebu za pare ovi dana i javnosti se javljaju IZ SVOG KABINETA ocu reci svoji vila CIK ponisti izbore da se malo narod nasmije sad svi su se digli zbore da nemozes vjerovat koju energiju pozitive salju ahhahahah
Mogu izbori ove godine, veliki uspjeh nelegitmne troglave zvijeri je dogovorio zaduženje BiH naroda za 650 miliona KM, tako da će biti plate za krpelje na budžetu i naravno njihovo glasačko tijelo koje je zaposleno preko Asima i pun kur..c Asima drugih stranaka
Sami sebi svrha, narod je tu samo da bude maximalno oguljen
SDA na celu sa Baketom
@fbUser1586158434. U septicku gdje i pripadaju.