Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je tebe Tito noga pocela da svrbi, trebalo je se spakovati i otici sa Balkana, od tada samo muka , kriminal , bijeda jad i cemer. Ono sto si ti drzao po zatvorima dalje od naroda kao zadnji olos sada su to prvaci i velika gospoda.
Samo kada se sjetim Kolinde i njenog odlaska u Washington kao predsjednice pa pred kapijom zavrsila kao da je na ekskurziji , dok je Tito docekan sa najvecim pocastima i otresao pepeo od topusa po tepihu bijele kuce. I da je bi ovo sto sada lazu ne bi mu se mrtvom cijeli svijet dosao pokloniti . Ovi nasi "lideri" sada kada umru ko kerovi , za rep i u jarak.
i jos jedna prica kada je Tito bio u Washington pa se ispred bijele kuce skupio olos od ustasssshaa i chetalljaa da protestuju a vojnici JNA , jer i mornarica je bila pristala se preobuku u civile i oni na proteste pa udri olos, to je bila ljubav prema drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
30 godina nakon 2. svj rata Jugoslavija je bila respektabilan igrac na svjetskoj sceni, 4. vojna industrija u svijetu, svako malo se gledalo u novom sportu kako postajemo svjetski prvaci. Izgradile se tvocrnice, putevi, citavi gradovi besprijekorno urbanisticki postavljeni. Napravila se drzava. Ja to zovem patriotizmom, a malinare i slicne ublehama, varalicama i lopovima.
sto bi dino mehmeda mujikic rekao ,drug tito umro u 3:05 u 3:10 smo vec upali u govna u kojim smo i danas
I svi ovo ono...skoro sam intervju gledao u Kumrovcu od Joške Broza...jedino još u Bosni i Hercegovini u Sarajevu..glavna ulica ostala je Titova...kaže u Bosni se još o Titu sme i pričati...pominju ga...u Beogradu...ništa nije ostalo sve su promenili,pozdrav sa Novog Beograda eto ceo grad koji je omladina od peska i blata napravila za kratko vreme u grad...a sada za stan treba banka...kamate..tri generacije za stan da rade
Pozdrav svima Bosne i Hercegovine i šire sa Novog Beograda,šta reći,velika ideja,pravi vođa,kakva smo tada bili država a sada rascepkani na više država..ko zna..jel se sećate onih sirena...da je bilo savršeno nije ali kako sada živimo bar 95posto ljudi..svuda...mislim da svi mislimo isto...
Nek ti je slava veliki čovječe koji si držao sve ove narode na okupu. Počivaj u miru
@Stipuganjemojneganj,eto ti opet govoriš u svoje ime a spominješ 21 milion,to se zove kolektivno ludilo,tito je bio proizvod svjetskih elita isto kao i mi danas,proizvod huškača sa strane,..sjeti se malo bolje nekih stvari,sjeti se nelogičnosti,gdje ima ,ja ležim a plaća dolazi,da li si se ikada zapitao odkuda i kako to dolazi,sve što je on napravio i radio vodilo je ovome što imamo danas,..
SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU. Crkni smrade fašistički.
Dok je bilo juge I bilo je nesto a sad sta sad imamo svi svaka republika znase kom je sad dobro politicari nikome ne odgovaraju za svoj nerad a Plata cvjeta prije bilo sasvim drugacije ipak je bilo nekog reda I svaka firma radila I sve smo imali nije bilo uvoza tudeg smeca
Imao je apsolutnu moć,što nije do kraja rašćistio sa četnicima i ustašama i ranije se povukao je najveća greška.Kad je vidio damu ubiše Džemala Bijedića,njegovog planiranog zamjenika,trebao je onda pozatvarati četnike na Goli otok i potamaniti.
Čitava Evropa se ogradila od komunizma neki čak i zabranili upotrebu njegovih simbola , jedino Bošnjo nikako da prežali za diktatorom i komunističkim režimom iako najmanje razloga ima za to jer je bio građanin desetog reda. Jedino Bošnjo voli čovjeka koji mu je zabranio pravo na naciju i jezik.
Slovenac Edvard Kardelj i Hrvat Vladimir Bakarić, još u šezdesetim godinama predvidjeli raspad Jugoslavije. Štoviše, Bilandžić je danas uvjeren da su Tito, Kardelj i Bakarić zapravo usmjeravali Jugoslaviju prema raspadu, kada to budu dopustile međunarodne okolnosti, što je sve kulminiralo Ustavom SFRJ iz 1974. godine, koji je precizno rekao da jugoslavenske republike imaju pravo na samoodređenje do odcjepljenja.
Najjača ličnost svih vremena. Jugoslaviju je amerika sahranila jer bi do kraja 90-ih preuzela apsolutnu dominaciju u Evropi i dalje u svakom pogledu. Ko god tvrdi da to nije tako je apsolutni debil. Ko god tvrdi da mu je bolje sad je apsolutni debil.
moj druže tito brate sto bosanci sa plitičkom bagrom pate
Četrnaesti (vanredni) kongres Saveza komunista Jugoslavije održan je od 20. do 22. januara 1990. godine, u beogradskom centru „Sava“. Time je, nakon 45 godina, prekinuta vladavina SKJ. Ovaj događaj bio je jedan od ključnih u raspadu SFRJ.
srbija je za sve kriva u YU sto se desilo i Tito je to znao, nije im vjerovo i zato se lijecio u Ljubljani iako je imao citavu VMA u beogradu. Znao je on kakva je to bagra.
Mnogi su plakali , a ovi govnari sto vladaju danas su trljali dlanove!