Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovakvi dodju sa zastavama hvo i protestuju u Sarajevu eto to smo mi
https://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2022/01/dario_sb.jpg
Kao Hrvat kazem da je ovaj zlocin sramota. Ali isto tako neka se zna da je ovome prethodio pokolj u Trusini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Strasan zlocin. Neka svi krivci odgovaraju. Jedina zamjerka je sto nikada nismo vidjeli naslov: jedinice A BIH usle u Trusinu i izvrsile srrasan zlocin. Sve zlocince treba na stup strana.
Treba, bez zadrske. Ali, legalno, poslije presude ili otkrivanja neupitnih činjenica, poput zahtjeva za prinudnim radom logoraša
ići mići ahmići
Džehennem je već spreman i on bijesno huči. Još malo i sve njegove kapije će se pootvarati.
I oni se izjašnjavanju kao UGROŽENI !
Pa ti kupuj violetine proizvode
Ne bi oni. To je bio odgovor na izbor Komsica
Hrabro nema sta
Prema definiciji iz Ustava iz 1974. godine: "Socijalistička Republika Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda, država srpskog naroda u Hrvatskoj i država drugih naroda i narodnosti koje u njoj žive." Oni svoje Srbe koji su bili konstitutivni protjerali i danas nama Milanović pametuje iz Zagreba kako bi trebali dati Dodiku i Čoviću da dijele Bosnu.
Bosno iz tri dijela nećeš nikad biti cijela !
DAKLE Čoviću i ostale UZPovce?
Kordić je ugledni građanin među HDZ i Milanovićevom svitom. Kažu on je odslužio kaznu za svoje grijehe i sada je čist . U akciji u Ahmićima je bilo angazovano 100-tinjak bojovnika sa jasnim zadatkom biološkog uništenja muslimana u Ahmićima (postoji svjedočenje o tome), i samo par njih je suđeno i presuđeno.To nam govori da postoji velika solidarnost među viteškim Hrvatima da ne odaju ko je šta učinio jer očigledno to i ne smatraju pretjeranim zločinom. Ne zaboravite braćo!
Ubiti nevine i nemoćne je krajnja sramota i izraz ostrašćenog ludila. Tu je neophodna maksimalna kazna za počinitelje, bez mogućnosti pomilovanja...
Sramota HVO-a , ne ponovilo se vise nikad nikom .
Mnogi upoređuju Ahmiće i Krizancevo Selo što bi se reklo babe i žabe. Za one koji nisu upućeni zločin u Ahmicima je zločin nad civilima a koliko znam Hrvati su Krizancevo selo samoproglasili zlocinom. Kr. Selo je bilo linija odbrane HVO-a i svi koji su tu poginuli su bili HVO ili lokalni muskarci sa puskom tj. klasicni vojni poraz. Problem je glorificiran jer su pojedinci iz ARBiH poslije ulaska leševe skrnavili i rezali dijelove tijela ali Kr. Selo je vojni poraz.
Ahmići su sigurno na sramotu i žalost Hrvatima. Velika je politička i moralna šteta nastala od ovog zločina, nalagodavac naravno nije sankcioniran, sirotinja je kao uvijek i sviugdje stradala.
I onda ti dođe ona kuja čović i traži neka prava, koji apsurd
Ne u moje ime. Niko ne moze počiniti zločin u moje ime i zločin je isto sve Hrvate ili bilo koje druge narode generalizirati. To pravi nove nepravde i sije mrznju čije plodove smo nažalost kušali svako 30 g. Dosta više toga ta ljudi smo a ne stoka.
Do sudnjeg dana treba pricati o ovim UZP zlocinima i trazit od hrvatske da se svake godine javno izvine Bosnjacima za smisljeni UZP i da plati ratnu materijalnu i duhovnu odstetu.
Šta Republika Hrvatska ima u građanskom ratu u Bosni i Hercegovini. Da je bilo i stranih boraca u građanskom ratu, jeste bilo. U Armiji BiH bilo je mudžahedina, u HVO bilo iz Hrvatske, u VRS bilo iz Srbije.