Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavak komentara. I Mile bivši katolik, i provjereni kriminalc. E nirode, hajvanu!?
Manite se ćorava posla. Pa vidite ko nas sve vodi! Bošnjački arhitejtii koji neznaju naoraviti ni javni WC, ni VC. Krivoizsni katok, genetski i intelektualno propali oravislavac
Ko se Hrvatskoj prije par dana izvinjavao zbog lažnih diploma.član predsj.iz srpskog naroda
Rijetki su oni koji baš krivotvore diplomu, na koje se ovakve akcije odnose. Veći su problem one PRAVE, ali kupovne diplome, stečene po kojekakvim seoskim fakultetima u Travniku, Kiseljaku, Gradišci... Ta diploma službeno ima vrijednost kao i da je s Harvarda, a stekne se dok čekaš da ćevapi budu gotovi.
@qpress Treba provjeriti sve, kao i one tipa "Đeko" koje mu je izdao Univerzitet u Sarajevu
95% je lazni diploma,pogotovo onih koji dolaze iz SNSD,HDZ ODNOSNO ZNA SE GDJE JE GLAVNA BAZA ZA PRODAJU DIPLOMA.RECE MILE DODIK JOS JEDNU OD NJEGOVIH LAZI..ZATVORICU SVAKI FAKULTET GDJE JE IZDATA LAZNA DIPLOMA..MILE NEZATVORI NIJEDAN..
Najbolje bi bilo , da polazu test inteligencije, to je sigurnije. A trebalo bi uvesti i psihijatrijske preglede.