Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@banjalučanin bosansko brate, bosansko... :)
Opet Brčko Srpsko ! Svaka čast svim Srpskim poslanicima.
Alija je izdajnik jer je to dogovorio. Tihic ne mora sada ici dalje u toj izdaji i davati RS-u koridor kroz Brcko i legalizovati RS amandmanom za Brcko.
Veleizdajnici Bosne, Tihic, Silajdzic, izetbegovic, GO SDA, GO SBIH na ovaj nacin pokusavaju da indirektnim putem ratifikuju dejtonski Ustav i na taj nacin ovjekovece njihovu tvorevinu, koju su zajedno sa Karadzicem pravili izdajom, genocidom i zlocinima. Toj fasistickoj bandi treba suditi sto prije.
cuuuj, alija dogovorio, pa nije alija bog. Ako je Brcko pod drzavom bih, zakonski, onda bi trebao biti i vlasnistvo BiH. jehbem vam sve, sto nas niste podjelili 92, a ne ovako da nas mucite do besvjesti. Mazohisti, uzivate u tudjoj muci.
Prvobitna presuda arbitraze je bilo da je Brcko \"ni u RS ni u federaciji\", ali su se Alija i Dodik dogovorili da se to promjeni u: \"Brcko je i u RS i u Federaciji\" tj. kondominij da bi ga sada mogli podijeliti i tako obezbjeidti koridor za RS.
\"kondominij - lat. kon...+ dominus-gospodar. Pravnno, zajednicko vladanje dviju ili vise DRZAVA nad nekim teritorijem, suvlasnistvo.\" Eh, a ja mislio da je Brcko u Bosni i Hercegovini!
ne znam zasto se uopste spominje da je Brcko vlasnistvo entiteta. To treba izbaciti!
\"....da je u zajedničkoj svojini entiteta (kondominium), ..\" Ovo ne valja !!!!!!! Znaci li to vec sad da je DRZAVNA imovina vlasnistvo entiteta Dobro je da se ne spominje rs, fbih.