Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volimo mi zemlju ali ne volimo drzavu. Ko i malo zna istoriju zna da bosna ovakva nema sanse. E sad dali bosnjani mogu istjerat 1 000 000 ljudi? Tesko nisu u stanju kanton vodit.
Ja licno sam za građansku državu,ali građanske stranke nemaju legitimitet od građana, birača, za građansku opciju, jer jednostavno ne dobijaju ni 20% glasova na izborima. Tako da građanska ideja nema demokratski legitimitet u BiH, sviđalo se to nama ili ne.
dobar clanak
izjave tipa ,,ko želi rat u kući mu bio,, su toliko smiješne i jadne kao i te osobe koje ih plasiraju. te izjave čuli smo i 92 god. pa i danas tražimo kosti po jamama. dakle, ako nastavite sa tim glupim parolama, smrt će vam biti u kućama. razmislite malo.
PAPAK DODIK JE NAŠAO NAČINA DA BLOKIRA DRŽAVU I NJENO TUŽITELJSTVO - PA SADA RADI ŠTA HOĆE... Samo zaboravlja da ništa nije vječno, niti on niti ono što radi...
Samo zatvoriti koridor i kraj. Nema ni rata. Lukavica ionako gotova. ;)
radi narod za 700 KM
Dogovor Baketa, Dode, Covica i Komsica da se dignu tenzije, zadrza fotelje i zaboravi kriminal svih strana. Ubistva nasih sugradjana sa raznim ventilatorima i industrijskim kisikom vam neceno zaboraviti ubice!
Sram da vas isti bude. Koliko je ljudi ginulo za odbranu domovine, i civila i vojnika, da bi ste vi danas ismijavali njihovu čast zarad vaših fotelja i lažnih diploma vasih porodica a narod i dalje u bijedi. Gonite se u tpm
Šta ba, samo da ne puca???? Ako treba, neka puca. Pun mi je racku ovih što traže komad ove zemlje, ovih drugih što lafo nisu ravnopravno zastupljeni. Ja, kao gradanin BiH, imam pravo da podržavam građansku opciju i kao takvu da biram one koji zagovaraju tu opciju. Željko Komšić je moj izbor.
Bošnjaci u Sarajevu spremni za odbranu Republike Srpske.....HAHAHHAHAHA
Dodik javno izjavi da ce osnovati svoju vojsku,da ce preuzeti kasarne Oruzanih snaga BiH,da ce traziti od Lavrova zracnu pomoc.Ovakve izjave ko ne uzme ozbiljno,bice mu ko 1992.kad su pitali JNA zasto se ukopava oko Sarajeva,a oni su rekli da su to vojne vjezbe.
Tri četvrtine tetitorije Republike Srpske čini šuma i mi bih da im oduzmemo šumu.
Ako ćemo pošteno Hrvati sve i do jedan kažu isto - bitka se vodi ne za građansku BiH jer je ona takva u svakom gradu i općini nego za 10% funkcija u federaciji i izvršnoj vlasti gdje je zafalilo Bošnjacima da upravljaju tijekom novca. I sva priča završila ...
Mi se necemo umoriti! #SDA 💚💪👊⚜️💚
Evo bake priča o ratu.