Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis Becirovic ispred SDP,je jos prije 11 godina podnio inicijativu da se donese zakon o zabrani svih neofasistickih organizacija i upotrebe njihovih simbola,ukljucujuci zabranu ustaskih i cetnickih organizacija ,kao i onih koje se naslanjaju na tradiciju handzar divizije.Nista od toga nije usvojeno.Gradzani BiH kome cete ubuduce dati glas?
Povratnici da manje kukaju a vise da nabavljaju oruzje.Ko dozvoli da mu do zuba naoruzani smrdo dodje po njega kuci a on ni pistolja ,nije ni zasluzio nista bolje.Toliko
Sada moraju oni da se boje. Sve je uredno registrovano, uslikano i znaju se adrese boravka. Za početak njihovih strahova sasvim dovoljno!
Najgore sto se desava je da se na ovo zbijaju sale i olako se prelazi. Ovi su naravili genocid u 2. svjetskom ratu. O tome se nije smjelo pricati. Onda su napravili genocid 92-95. Sad se okupljaju i to u iznenadjujuce velikom broju i ne kriju da su spremni da kolju. Sad sta treba cekati da pocnu da kolju pa da dodje u glavu?
Da je narod tada bio obrzovan, pametan te znao da kritički vidi situaciju ne bi došlo ni do prvog genocida. Znali bi da ništa dobrog ni po koga ne može dovesti rat. Danas nema rata, niti će ga biti. Oni koji su nas u rat odveli polako miruckaju. Ne mislim na političare već na narod. Danas su tu neki novi klinci. A neobrazovanom stanovništvu se i jedno može servirati ta priča u ratu. Jedino budale žive u strahu od ovih morona iz Višegrada i drugih debila.
@ADsa *o ratu
Ok braćo ćetnici reći ću vam ja jer niko neće zbog opšte krize morala. Samo se zajebajite i palucajte, sad je vaš red da budete genocidirani. Neće ostat ništa od vlaškog uha u Bosni, a bogme ni Srbiji ni onom usratku od Crne Gore, jer ste prevršili svaku mjeru.
@Hogar Izvrsno ste odškolovali bosance i albance. Samo naprijed.
od Neuma do drine
cetnici samo i mogu strasiti starce, zene i djecu... kukavicka rulja.. kad su ikad cetnici imali neke velike pobjede u ratovima (sve su ih izgubili)? Jedino su sa brda silazili u sela i ubijali civile.. Kad god je trebalo prsa u prsa da se bore, bilo je podvijenog repa "opa cupa preko Okučana"...
Nevjerojatno, ali svaki dan sve više vijesti, slika, izjava ratnohuškaških, a bogami ne zaostaju ni sočni komentari ovdje na klixu... Pa ljudi kud ovo opet idete... zar nam treba još jedan rat...
NE BOJ SE MAJKO , NAORUŽAI SMO DO ZUBA SVI ,NIKAD SE NECE PONOVITI ... UPOZORAVAM PAZITE SE BOSANSKOG NACIONALIZMAA ... AKO SE UPALI ....
zalud govorite, ako mislite na sebe samo napustite odmah, oni izazivaju rat, ne uzdajte se ni ukoga ni u šta, ovdje nema ni vojske bih, ni policije bih, ni pravosuđa bih, ni ohr-a, sve je samo obična laž i obmana
Ma ne bojte se sve gerijatrija spremna za groblja.
Eto vam sad SDa koliko se bori za bosnjake kurve sute radi mira
SDA koja je 30 godina na vlasti,nije ucinila nista po tom pitanju,a kada je SDP stavio pitanje ravnogorskih cetnika na diskusuju,nisu je prihvatili.
@JDerrAQ Dali je SDA 30 godina na vlasti,i dali se 30 godina okupljaju cetnici,i SDA nista nije ucinila povodom toga,i kada je Sasa Magazinovic stavio na dnevni red temu ravnogorskih cetnika, SDA i HDZ je nisu prihvatili. Na sva ova pitanja odgovor je : DA !
@JDerrAQ Denis Becirovic je ispred SDP jos prije 11 godina podnio inicijativu da se donese zakon o zabrani svih neofasistickih organizacija i upotrebe njihovih simbola, ukljucujuci zabranu ustaskih i cetnickih organizacija,kao i onih koje se naslanjaju na tradiciju handzar divizije.Nista od toga nije usvojeno.
Ma neka ga doje, sad oni fol imaju brdurinu i eto ko biva opsani. Ma to su misevi bolan.
a zasto ne spominju 5000 islamskih terorista u bih, ili im ne smetaju jer su istovjernici https://www.jabuka.tv/pet-tisuca-terorista-potencijalna-prijetnja-bih/