Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da si se Govno Karadzicu prijavio na vreme sudu, imao bi dosta vremena da se pripremis,/trazili su te 10 godina/ a ti se krio po nekakvim vukojebinama i sad nemas vremena da se pripremis
Čuj \"FORSIRANJE i ŽURBA\" ?!?!? Pa šta je radio svih ovih godina, mamicu mu j... i njemu sličnima....
@jojo ne rise!
Sorry za dismr. Moja greska ali ostalo i dalje stoji...
Pipo, degeneriku siptarski, ti ces reci nekome da dismr? Koji si ti imbecil, ne bih bio u tvojoj glavi ni za sve pare ovoga svijeta. Cuj sipac da nama u Bosni pametuje. Pa nismo TOLIKO nisko spali. A sada - BiH zauvijek!!! (posto ja imam svoj jezik, nisam siptarski degenerik)
Pravda za Radovana Karadzica!!!
@HB, Ti bi sada osjećao mržnju i gnjev da su kojim slučajem Bošnjaci pristali na reduciranu Veliku Srbiju, i vjerovatno plakao u emigraciji.
Jeste HB, nevin je on, kao i kreatori: KNINA, OVČARE, VUKOVARA, GRANATERI DUBROVNIKA, KAO ŠTO SU NEVINI I SVI ONI KOJI SU UBJALI HRVATE ŠIROM HRVATSKE, OD KNINA DO VUKOVARA.
Pipo konju opet si poludio...trci u ludaru po ljekove hajvanu
KRMČINA OLINJALA, SMRDI I KROZ FOTOGRAFIJU!!! KOJI JE TO ZLOBNIK, MONSTRUM PRAVI!!! OVO ME PODSJEĆA NA LAŽOVA KOJI TRAŽI PAR MINUTA DA SMISLI ŠTA ĆE SLAGAT\'!!! KARADŽIĆ JE OLIČENJE FAŠIZMA!!! SMRT FAŠIZMU!!!
dal ja haski sud sud za ratne zlocince il je luksuzni hotel za genocidne elite i krvolocnike? BiH4EVER!
dukela stara krepat ce i on jednog dana u cuzi.
OVO je stvarno parodija al KRVAVA-bijedna zvjeri krvolocno cudoviste pa kog ti to pisas idiote,sve zrtve ovog zlocinca bi trebale pisat haaskoj maskaradi suda i trazit da ovom krvolocnom smecu bude sudjenje u Sarajevo,DOSTA vis ismijavanja,omalozavanja i pljuvanja po zrtvama srbske ideologije fasizma! BiH4EVER!
nevin? Aha, i to k\'o i mama Tvoja... ;)
Improviziraj, krme! ;)