Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ko Sebiju pretresti?
Parama mozes kupit sve ali raju ne mozes!!! Zna se koga je ovaj prevarant godinama stitio u carsiji. Napravio je neke superbogatase a sve na racun naroda i drzave.
Samo Poljine...i gradjansko hapsenje.2014-2021...Tik Tak...Tik Tak.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
steze se krug oko glavnog narko bosa...
podrska eriku larsonu i antikorupcijskom timu...
ma ovaj nema veze sa n a kamo li sa narko :D
Amin da je ovo pocetak kraja nepismenim SDA krkanima jednom za svagda!!
a sta cemo s diplome Sebije izetbegovic?
Kada ce BPK Goražde doći na red. Vlada, općine, škole, policija itd sve u haosu. BPK ostade pust, pošteni građani bježe zbog nepravde. Ostaje ko mora, pokvarenjaci i nepismeni.
Rat obavještajno-bezbjedonosnih i tužilačkih struktura u zemlji,uveliko traje.Posljedice po državu su velike.Najgora stvar je što u ovome "ratu",upetljane prste imaju susjedne i neke druge druge "prijateljske"države.
Pa vidis da su samo 'sporne' diplome Bosnjaka na pozicijama.. Odma pokazuje da je govor o bas obavjestajno-propagandoj dezinformaciji. A nas narod glup kao noc vjeruje tim kafanskim pricama.
Umjesto da bosnjacka politicka struktura tezi kao moralnom, obrazovanom i strucnom kadru oni bosnjackoj omladini propagiraju ideju da se bez fakultetske diplome (ili kroz privatnu diplomu brzinski stecenu) moze postaviti nestrucan kadar. Jadna omladina.
Uzeo Mujo viagru i kad mu se digi navali on na Fatu , i dok ju je skido opet mu se spusti .I kaže Mujo - “Ništa Fato , prepozno te”.
Je l se vratio Mehmedagić iz Beča sa svojom nesposobnom svitom? U zatvor sa njim vise! Trebaju vas gradjani početi hapsiti!
Objaviti sve doktorate na internetu, sto je praksa u svijetu.Ne priznavati nikakve disertacije arhivirane po budzacima univerziteta. Ko god nema transparentno objavljenu disertaciju, smatrati je plagijatom i uz otkaz i kaznu o krivotvorini oduzei titule.
Gdje Pe(n)is Prćić ima svoje masne prste umješane, nema tu ništa legalno.
Kada mi Muslimani jer 90% ne konta sta su Bosnjaci, izgubimo drzavu i budemo Paleatina radi Sebije u zdravstvu radi Osmice u obavjestajnim organima radi Bisere u diplomatiji radi Adnana Terzica u autocestama, Asima u javnim nabavkama... Radi Bakira na celu... Ko ce nam ovaj put bit kriv? Prosli put je Tito bio Jocker! Ko ce sada biti? Problem je u nama, mi treba da priznamo da smo povrsni pogani i dobro spremi na lopovluk!
Samo derite, Prcica obavezno uhapsit i procesuirat! Smece kriminalno
Dali im dovoljno vremena da pripreme sve, po potrebi i nove knjige naprave...fol Osmica ne zna za ovo...hahaha a Sud BiH sa Rankom izdao naredbu...sacekali jedno 3 mjeseca. Hahahhaa.
Goco… samo ih sve hapsit… ni po babu ni po stricevima… suaba Avdo Avdic i dzaba om sva SDA… uz tebe je narod… ti ces aBd dovesti do kraja i Memic i Dragicevic slucajeve
hoćel ta pravna država, il je i ovo novi igrokaz za naivne?
pukla tikva između Čovića i Baketa