Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fen slusaj fen marsh u milion ustaskih pi.cki materini. Komsic je legalno izabran i ti mozes samo dudlat laktaskom duduku njegov vlaski ku.rcic.
Zbog cega ne mogu objaviti argumentirane komentare u kojima nikog ne vrijedam? Sto ovdje mogu komentirati samo podobni?
E nek sam dozivio da cigo i cifut spasavaju Bosnu. Koja ironija
Ljudi, Pipo se klonir\'o !!!!!
More bit samo multietniĆka djamahirija. Kapito! BIH4EVER!
Ucvrstiti granice nasih 24 posto prema genocidnim tvorevinama! Uvest serijat i kamenovanje Proglasit dzamahiriju! BiH-a je oduvijek bila multi u svemu i bila ponos u cjeloj Europi- KOSMOPLITIZAM! BiH4EVER!
@fen- jel te to svinjska groznica uhvatila pa buncas ceto ,ceto jedan obicni lopov,pises lazne komentare,trebas ustat kad s pomenes naseg zlatnog ljiljana,kapito?BiH4EVER!
Ukinut genocid tvorevinu da bi napokon nasa drzava mogla funkcionisat bez genocid aparteida i fasista pljackasa!Da za USTAVNE reforme u korist SVIH gradja na drzave BiH-e a ne lopova na vlasti i hegemonije nekoliko prestavnika podjeljene vlasti pojedinih politicara koji cuvaju svoje fotelje tako jako da nedaju nista promjenit na ustavnom pravu svih gradjana BiH-e! USTAV drzave BiH-e i njenih gradjana tuti multi i TACKA!BiH4EVER!
Dodje ukrajinski srbski primitivni pecinar za UNISTAVANJE civilizacije i tolerancije koja je postojala samo na zemlji Bosnjana!Sad se aparteid i fasizam nacizam i masivne krobnice sire po zemlji Bosnjana tu gdje je srbin danas tu ima samo krvi i kostiju nevinih dusa!BiH4EVER!
Po cemu su to Hrvati diskriminirani?
A po cemu nije u redu?
@LAZNI Pipo-jesi bijedan,idi se ispovjesti svome bradatom popu blento fasisticka srbska azdajo!BiH-a je oduvijek bila multi u svemu i bila ponos u cjeloj Europi- KOSMOPLITIZAM!BiH4EVER!
A diskriminirajuci odnos prema Hrvatima? Ili Europski sud za ljudska prava smatra da je izbor Komsica u redu?
Mora bit gradzanska i multietnićka ko sto je rekao uvazeni rejs na otvaranju dzamije u Rogatici: \"Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turcin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i ZATO PREDLAZEM da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vicemo da nismo i sve što više vicemo da nismo, oni sve više vicu da jesmo. I MI JESMO TURCI, po našem povijesnom sjecanju, povijesnom odredenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli.\"