Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko to prije neki dan opljacka u Stokholmu s helikopterom 10 000 000 eura?Jacques Barrot tvoja braca genocidni mafiosi srbi!I ti im hoces ukinut vize,eh jadna Europo???nacisti su vam napali navijaca svoje tuluzanske ekipe-francuske- i danas je umro jadnik pa vam je opet ta genocidna fasisticka krvava srbija jedna normalna i fina drzava?! PODRSKA SVIM PATRIOTIMA BOSNE i HERCEGOVINE! BiH4EVER!
lakse dici tenzije nego penzije.. preporucujem danasnju naslovnicu Oslobodjena oslobodjenje.ba Barrot:Kriminal bi morao ugroziti stabilnost Balkana Potpredsjednik Evropske komisije za pitanja pravde, slobode i sigurnosti Jacques Barrot izjavio je u ponedjeljak u Beogradu da organizovani kriminal ima posebnu težinu u regionu Balkana i da bi mogao da ugrozi njegovu stabilnost i integraciju u EU (...) Ukazao je da organizovani kriminal obuhvata trgovinu narkoticima, organima, ljudima, ilegalnom imigracijom i da se novac koji se tako pribavlja, koristi za dalje kriminalne aktivnosti, navodeći podatke da je samo prošle godine preko Balkana prokrijumčareno 100 tona heroina, vrijednog 416 miliona eura...
Sejtanska posla........ A gdje Drina nije siroka kao okean da nemamo posla sa djavlima. Ali opet mora se pomoci postenom srpskom narodu. Mi ne ostavljamo dobro na cjedilu bez obzira kome pripada. Bosna i Hercegovina se bori za dobrobit.
Ama kako vam vise nije jasno da srbin razumije samo silu. !!!!!!! A da smo slabi kao `92 ja bih razumio, ali nismo, puuuuno smo jaci i moralno i ljudski i po naoruzanju. Uhapsite Dodika i svi drugi ce se smiriti !