Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ikakav presretac za onu trojicu glavonja
Imamo mi, samo nam je slaba jačina, brzina i dodatna oprema.
ima audi a8 s8 oprema maxx maxx luxx.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Naravno da ne mogu sebi priuštiti presretače, pored silnih voznih parkova za svoje ghuzice, koje iz godine u godinu mijenjaju novijim - skupljim vozilima!
Od jednog predsjedničkog auta mogu kupiti 4 dobra presretača. Recimo Golf GTD 185 KS ili Oktavia VRS 185 KS, sasvim dovoljno.
@entropist Jest al sta ce bake sebiji dati u cemu da se voza dama? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svi policijski radari su baždareni na toleranciji do 10%. Zato na sudu ne bi mogla proći niti jedna njihova kazna. U Hrvatskoj npr. ako te radar uhvati da si vozio 85 km/sat onda pišu odmah 76 i tako određuju kazne. Dakle ako vas uhvati da ste vozili 73 km/sat a ograničenje je 60 idite na sud i dobićete jer će sud prihvatiti toleranciju do 10% i utvrditi da ste možda vozili 67 a ne 73
A presretac za politicare.
Sta ce im presretaci nekad se u bivsoj yugi sa ficom i zastavom fatalo, a ovi sad se prkonje, a lukacu je vrijeme za penzije odavno bilo.
Hahah Bosnjo ce dat kucu i plac, al ce sebi uzet neko auto od 400,500 konja, dzaba vam prestetaci ranga golf 7 2.0 tdi 150 konja 😂😂😂
tako i treba...
Neka posalju policajce u dijasporu…
Ima ih vise a dnevno naprave 20 prijava slomise se od posla
Sta hoce porsche 911 da kupe :) jel mora novo majku mu, jel mora sve novo nismo emirati!
A vjerovatno nije toliko ni do automobila, koliko je do opreme koju koriste ovi presretaci.
ovo preseravanje se neodnosi na visu klasu samo za obicni narod
oprema u njima je vjerovatno skupa al ni jedno od auta koje se koristi u sa kao presretac nije skuplje od 50 000 km a to je iznos 1,5 puta veci od obicnog patrolnog vozila i mislim da uopce nije tako velik. e sad o cijeni radara i opreme za snimanje ne bih jer ne znam
lako za presretace nego one radare tronosce stekaju u grmlje ili jos gore u groblja koja su blizu ceste i samo salju kuci cestitke,ali ne svima nekome se moze obrisati a nekome ne
Mene su jednom u 2 ujutru krenuli loziti na semaforu. Nigdje nikog nema, oni stali iza mene i ono turiraju, da se trkamo... Provalim da su oni, i prihvatim igru... Zeleno, ja na gas... oni za mnom, vidim osmijehe ko vele e sacemo ga, i ja na 55 pustim gas i nastavim voziti 55 i zamalo se ne zabise u mene ahahahaahqahaha Obidjoseme i gledaju ono ljutito i odose :) :)
@zako81 Kad kazne njih sto posten svijet "navracaju" na kaznu, slobodno nek me kazne i duplo ako treba :)
a sta je sa anarhijom i primitivizmom u saobracaju ima li tu kakvih presretaca...
Maskiranje policije i presretanje na način da subjekt (vozač) ne zna da je predmet takvog postupka je protuustavno i protuzakonito. Takve kazne dobar advokat može oboriti i čak tražiti odštetu - iz prostog razloga što policija NEMA PRAVO DA PRATI I SNIMA građane izuzev po nalogu tužilaštva. Iako je u pitanju prekršajni postupak, ovo je stvar principa - policijsko auto MORA biti označeno kao policijsko!!!
Kakav trol, kakav bot, kakav IDIOT moraš biti da klikneš negativan dojam na ovaj komentar? Majmune daBogda te policija Sjeverne Koreje uzela u ruke, dabili majmune!
Ako je to istina onda ti zahvaljujem na ovim informacijama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a imaju li kakvi presretaci DA dovedu u red bahato parkiranje GDJE ko HOCE TU se I parkira
@hahahahah da je dovest u red vozace za koje ti se cini da teze samoubojstvu i ubojstvu, lako bi za bahato parkiranje.