Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporukama seljacima, otvorite širom prozore i uživajte u kristalno plavom nebu i svježem zraku, a vi građani patite, sami ste odabrali!
Anketa u Sarajevu: Treba li protjerati sve seljake iz grada Da: 5% Neka nas: 95%
.h8er. hahahhahahahahhahahahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Naprdio sam office i uzivam u svome smratu. Ne pada mi na pamet da izlazim iz SDA centrale.
smradu*
Necemo, jer mi smo veliki pobornici ekologije. Poznato je da prdež SDAaša oštećuje ozon. Prema tome, ne zelimo ozonske rupe. Mislimo na buducnost nase djece uz miris bericeta SDA :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ne možeš ti stoku obuzdati i objasniti da ne loži "gumu", "plastiku", mokra drva, mokar ugalj.. itd. Neka je njemu toplo u njegovm stanu i neka hoda u majici kratkih rukava i u gaćama !!! A ovi sa autima (dizelaši) treba isključiti sva auta bez katalizatora u saobraćaju na teritoriji KS. Svako treba da nađe alternativno riješenje grijanja da ovaj grad spasimo od ovog smoga koji će nas poubijati !!!
povecan broj vozila,povecan broj divlje gradnje.a samim tim i povecan broj lozista,neimastina pa se lozi sve i svasta.kotlina je to ,jedna obicna kotlina koja nije navikla na to.Bilo je toga i prije,ali nikad kao sada...
ako neko prezivi do proljeca neka se javi
ode sve u deset p.m. , ili kako ovdje stručno kažu PM10
DR Arsla: PRDNUO MAHMUT NE MOZE SE DAHNUT
https://www.youtube.com/watch?v=zHdQXZkz4BM&feature=youtube_gdata_player Šta bi Arsla rek`o za zagađenje
Pala magla do pola Sarajeva.
strahovi su konjukturni od njih se dobro zivi ne primajte nikoga u svoja kola komunicirajte telefonom ugradite duple brave u stan konzumirajte diskretno sarm nek vjecno zivi vasa ljubav svijet je izvan vas
TETKA TEĆO, TETKA TEĆO, DIJETE IMA VOLKU KOSU TREBA ŠIŠAT UPADA U OČI......E KAŽE HRENOVKA, MA KAKVA HRENOVA, KAKVA HRENOVKA. E HAJMO SJECI, VIDIS DA IMA MASNOCE VISE NEGO STO JE POTREBNO. E RMPALIJA OVOLIKI, DA VIDIMO CIJA MAJKA CRNU VUNU PREDE, MOJA MAJKA. PA MOJA MAJKA NIKAD NIJE OLOVKU U RUKE UZELA.
pošto je bošnjačkom narodu ukidanje republike srpske važnije od čistog zraka, eto im ga sad.
Izvini ali si pogrešno napisao naziv drugog entiteta. Pravi naziv je Genocidna tvorevina.
bog te ***, davimo se ko pacovi.
Kao nekad pod snajperskom pucnjavom.
Zatvorite prozore i vrata! U MAGLI se nešto krije! hahahha
...the fog... dobar film...
RUSITI,RUSITI,RUSITI FARAONSKI REZIM!!! Hocemo islamsku revoluciju,hapsenje bagre s vlasti,oduzimamje imovine,podjelu iste narodu,pravdu za sve.zabranu stranaka odgovornih za haos,prijeki sud. DOLJE NEPRAVDA I TIRANIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahaha a jeste li vi musle svi tako glupi, čuj islamska revolucija. Ma marš u Teheran konjino.
tti se me brini,ionako ces bit ubijen u tom slucaju,jer to nece bit drzava sa vlasad
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zagadjenost u Muslimanskom Djelu Federacije...........koga birate od 92.... direkt idete u grob kao narod......od bosnjaka glupljeg naroda nema na zemaljskoj kugli...uzivaj te sad u smogu
Da u pravu ste, da su pametniji jeba li bi vam onu kučku od mame odmah sad.