Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ko li su ti silni eksperti?? Kladim se da ce njihov prijedlog ako se usvoji tako zakuhati ustav Federacije da ga niko ziv nece moci raspetljati, a ako gdje u buducnosti bude zapelo, naravno nema opoziva ekspertnog rjesenja!!! Velika Ubleha a pod skupe dnevnice "eksperata" :(
ma biće bolje, a kad skontaš koliko nam je sad zakomplikovano a opet na kraju rs u recesiji a fbih nije :D
Vlada SAD zna sta treba raditi i zagovarati ako ganja pravdu, red, rad i mir. A to je Republika Bosna i Hercegovina, jer Bosna je Amerika u malom i americka vlada zna sta treba uraditi, ali drugo je pitanje da li hoce. Nikakava Federacija, nikakva genocidna tvorevina, REPUBLIKA BOSNA i HERCEGOVINA, kao i prije rata. Ocekivati da se stvori efikasna i pravedna zemlja sa entitetima koji su stvarani u krvi i fasizmu iz Srbije na teritoriji Bosne koja nikada u historiji nije bila nicija eksluzivno je samo sebe zavaravati dok te ne iznenadi novo ratno omedjavanje unutar BiH ili kako se to zna na Balkanu, "sjekirom za medju". Ovo sminkanje daytonskog fasizma i fasistickih podjela odlucenih otfrljoke u Daytonu je uzaludan posao, prije ili kasnije, na Balkanu ce opet "raditi sjekire za medju", kao sto su i kroz historiju radile zbog puno manjih parcela, a pogotovo ce se to desiti u BiH gdje je zajednicka teritorija oteta i prisvojena od strane zlocina iz Srbije i proglasena "srpskom".
Jesu jos vise Bosnjake sprcili u geto? Mislim iznenadilo bi me da nisu.
Vlada SAD-a podržava prijedloge koji vode ka boljem sistemu upravljanja, kao veliki korak ka jačanju demokratije i način da svi građani FBiH dobiju bolje usluge. Iskreno se nadam da ce sad biti bolje!!
Hajd eda vidimo sta su nam sad Ameri skuhali...
Ovo ce za zelene biti dobra godina...
Da nazalost, zelena banda ce da profitira na izborima 2014 godine kako nikad nisu profitirali od kako su izasli iz zatvora u Foci. Naravno ne zato sto su preko noci prestali biti lopovi, nego zato sto su crveni kmeri i veci lopovi, ali su i veci izdajnici Bosnjaka i Bosne od zelene bande, a i doci ce im na naplatu ono preglasavanje Bosnjaka u vijecu ministara kad su Dodik i Covic birali Bosnjacima ko ce ih predstavljati u vijecu ministara. Niko ne moze izvuci zivce Bosnjacima, kako to mogu crveni kmeri i slucajni prolaznik. Kako ce mi biti drago gledati njegovo i Damirovo porazeno do koljena lice u izbornoj noci, kad zelena banda bude otvarala pred kamerama boce serbeta (naravno sampanjac ce se otvoriti kad ne bude kamera) i slavila ubjedljivu pobjedu na izborima 2014 godine.
Pa sada ce svako htjeti da okusi parce kolaca... SDA je nestrpljiva...
Nadam se da ce biti bolja pomoc sada nego onda '95.. Ali dobro tada je i SDA rasprodavala drzavu..
samo da mi vidjeti na sta ce liciti ovaj ustav,jer su amerikanci pomagali oko dejtonskog ustava,a ne valja kada nam oni pomazu ali bas nikako...