Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinokio je pravi manipulator i adzija ...
Najnesposobnija i najgora vlada ikada.
@Musko.ba pogledajte njegov facebook, šta radi onim svojim nesretnicima i botovima što ga prate pa to je za anale ispiranja mozga i manipulacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e fakat si uhljup...
Skonto da je ne moze ni smijeniti.. ma ovaj cojek je cirkus
Da li je moguce da niko ne moze da uvidi orkestriranu kampanju koju je SDA pokrenula u pokusaju da srusi ovu vladu. Prvo ovo sa Enverom Zornicem, bivsim clanom SDA, kojeg je sud SDA osudio za ratne zlocine, a koji gle cuda 20 i kusur godina ni dan zatvora nije vidio. Pa onda ova Zineta. Necete srusiti ovu vladu SDA zohari, ma koliko se trudili i podmetali.
šizofrena situacija za propalog košarkaša, njegovu nepravdu i narod🤐😁😁😁😁
Završio političku akademiju na Poljinama. Dva puta se pojavio, diplomirao sa počastima, ko američki oficir 😂😂
pusti ba to, tehnikalija... dokle si sa 300 projekata i mjera... slabo, ha, ubleha standardno :)
Dino gigante u rat s tobom...Jedan je sultan Dino
Šta li mu je ponuđeno :)
ne zna čovjek da li da se smije ili da plače!
Zna Dino, ako je smjeni pada vlada
Kako bi narod (obespravljeni) rekao...uzvrtili se ko p. po gaćama
kako ih SDA mudro mete, da ispadne da su nesposobniji od njih, sto je realno tesko, ali naivnom i neukom covjeku je moguce sve podvaliti.
Oprezno sa ovom Zinetom, ona se pokazala kao peta kolona i neko ko ce na novi mig iz centrale SDA da vuce poteze koji njima u SDA odgovaraju, a to je destabilizacija i rusenje Vlade KS, koja napokon nakon 25 godina pokusava da popravi uzasno stanje koje su napravili SDA uhljebi.
Sama se popljuvala
Ministrica Bogunic je postena zena, supruga od ratnog komandanta koji se jedini nebusa i prsa i koji jedini ne izlazi u javnost sa svojim zaslugama za odbranu Sarajeva....
Viza za budućnost.
Izgubljeno vrijeme sa ovom vladom
Stari manipulator Dinokio