Komentari (498)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ce da ti sudi Jedini i Pravedni...
@iskljucite komentare bilo bi ljudski barem toliko
@fbUser1583437699, Zasto iskljuciti komentare, pa nije covjek umro.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
TESKA MU ZEMLJA DOVIJEKA!!!
ehhhhh da je jedan ovakakv zivio u Banja Luci :( Da malo Srbe natjera u exodus ...Mada sve ove ratne zlocince treba sahraniti sa jednim slojem zemlje pa jednim slojem sode bikarbone da ih zemlja lakse "svari" . A na kovcegu izbusiti rupe da crvi mogu izac povracat..
Jedan koljač manje
Preminuo ? "Ratni zlocinac" zar se moze ova rijec koristiti, mozda bi bilo bolje Krepao ratni zlocinac..
Da Bog da ti zemlja kosti izbacila
Volio bi da sto drugih a ne on.
Kako mi to promače ... Al hajde...neće se...
Ee jarane,u Hagu si dobro proso,,ako bog da sud na koji sad ides bices pravicno osudjen bez mogucnosti pomilovanja i prijevremenog pustanja na slobodu inshaAllah
Pašće crklo...finoo
Treba zabiti glogov kolac , u monstruma, da se ne povampiri.
bosnjaci žive u proslosti,u nedostaku ekonomije,ikakvih rezultata vraćaj ih Komšiću u devedesete i liepo spremi godisnje25,000 eura. To je kao da u Hrvatskoj ima 50,000eura. Nema to ni Plenki ali ima Komšić
fino ...da ima nekom da odem i popisam se na grob
Umro hajduk ... Umro lopov... Umro palikuća ... Umro .....što ćemo sada ? Kada je ĐENAZA ???
e sad bi trebala kakva misa u crkvi da se odrzi za pokoj mu dusu
A gledaj komentara od strane "vjernika." Polako ba ima ko ce da sudi, njemu ali i nama, tako da treba malo ohladit sa presudama i donosenjem kazni.
Dvostruki zločinac. Prije svega svome, Srpskom, Narodu a onda tek Muslimanima Bošnjacima!