Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendo pocivaj u miru!
@zdravkosaraba ode Pera. Laka mu zemlja bosanska.
@KoSamJaDaTiSudim Stoko, kad budeš 1% ovog čovjeka, imaš pravo na glas. Pero da je lahka crna zemlja, porodici saučešće!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dobar covjek bio. Pocivaj u miru...
Pocivao u miru dobri bosnjanine! Oni sto su ti o glavi radili nece dugo aBd
Po izgledu covjek je bio miran povucen.nije ga trebalo ni poznavati.U miru pocivao.ostace velika dijela koji ce mnogi pamtiti.
Pero Gudelj najbolji čovjek sa velikim srcem.Trebalo bih dati naziv po njemu od nekih ulica u Sarajevu .
Čovjeka sam znao vidjeti uživo kad posjetim FIS , uvjek se fino pozdravi i bio je dobar prema svima. Tuga, pa evo u ovih nekoliko dana toliko je ljudi pomrlo, što od korone što onako, ovo je uzas
O Peri, privatno kao osobi sam cuo da je bio dobar covjek, posten. Pocivaj u miru i laka ti zemlja!
Covjek je s nule krenuo i svojim postenim radom hiljade porodica prehranjivao u teskim vremenima... rip
Pokoj dusi ovoj gromadi od covjeka.
Od 1992 do 1995 krao humanitarnu namijenjenu Bošnjacima i prodavao
@polat alemdar On je bio ljudina. Eto vam nacionalistickih stranaka koje su gurali u smrt ljude radi svojih interesa. Jebajite mater i umirite za svoje fasisticke vodje.
Sve sam nekako pratio oko Pere Gudelja i sve mi se čini da su mu vrat slomili bivša žena roštilja kurvinjska sa svojim jebacem, htjeli su na silu da mu otmu FIS i sve što je imao,njegova duša zna šta je prošao, zao mi je sto.nijenimao snage da psihički izdruinindanih sve ili pobije ili u zatvor ali jednostavno je bilo jače od njega,velika velika nepravda, eto vam sad novac lešinari Davida vam za lijeka svima trebalo koji otimate
Lahka ti zemlja legendo.
Iza ovog dobrog čovjeka ostala su djela a ne vaši smrdljivi komentari
Laka ti zemlja dobri covjece!
Zadnji put sam ga vidio u Fojnici na sahrani kod komsica harmonikasa
RIP dobri covjece, neka ti je laka zemlja bosanska.
Lahka ti zemlja Bosanska ljudino...pravi primjer čovjeka koji nije dijelio ljude po nacjonalosti