Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva puta negativna......postavlja se pitanje....kakvi su to testovi ? ima li onda uopste svrha testiranja naroda......ovo sve postaje cudnije i cudnije
@ogledalcic sve je suprotno od onog što misliš da jeste. "balkanski špijun"
@ogledalcic ko zna kakvi su to testovi. Nije iskljuceno da je bolest stara a samo testovi novi ima smisla
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Zakonom zabraniti komentarisanje ljudima cij je IQ približan sobnoj temperaturi! Da joj Allah dz.s podari Dzennet a porodici sabur.
@KojiSamJaBot Nemate pravo siriti dezinformacije. Imati pravo na misljenje je ljudsko pravo, siriti lazi, koje mahom ugrozavaju stanovnistvo nemate. Shvatite razliku. Uz svako pravo dolazi odgovornost, ako je gradjanstvo nema, onda se to pravo mora goraniciti i ogranicavalo se.
Nije trebala ici na noge UZP, De je otisla u Sarajevo sad bi bila ziva
Nisam bezobzirni gad i nisam zaboravio, samo razmisljam "glasno" sta nam se jos moze desavati osim kradje: Porodicu preminule gospodje molim da primi moje saucesce.
Sta kontate, koliko ce biti likvidiranih pod sifrom korona? Jel iko izvrsio obdukciju onih tijela sto su pronadjena po vozilima u par dana, njih nekoliko? Scenarij: lafo testiran, lafo bio pozitivan, lafo preminuo od posljedica korone... Postujte policijski sat, korona najvise vreba nocu. ;-)
Šta Fadil čeka ???
Nadam se da ce uskoro nas merhametlija i humanitarac Fikret malinar uplatiti novac kako bi se respiratori mogli prebaciti do onih kojima je potrebno. Ja znam da je to sve bilo naporno i vjerovatno sada spava ili je sa svojom hanumom otisao na porodicni izlet, ali ako Bog da strpit cemo se jos malo pa ce to nas gazija i nasa uzdanica uplatiti.
''Radiološki nalaz pluća i klinička slika pokazali su da je pacijentica pozitivna na Covid-19''...to se ne može dokazati radiološkim nalazom i kliničkom slikom,da može ne bi niko testirao...ovi naši ''stručnjaci''pobijaju i dva puta negativan test...drsko i bezobrazno.
Luc Montagneir, dobitnik Nobelove nagrade za medicinu, 2008. godine, koji je upozorio međunarodnu javnost na mogućnost da je COVID-19 stvoren u labaratoriju, na način da su virusu korone pridodate i čestice HIV-a ili AIDS-a. „Koronavirus je djelo molekularnih biologa, a u koju svrhu je to napravljeno nije mi jasno“, zaključio je znanstvenik.
(https://www.pourquoidocteur.fr/Articles/Question-d-actu/32184-EXCLUSIF-Pour-Pr-Montagnier-SARS-CoV-2-serait-virus-manipule-Chinois-l-ADN-de-VIH-podcast)
Nije bila zaražena,bila je negativna i to dva puta i umrla je kao negativna na coronavirus...to što je imala asimptomatsku ili bakterijsku upalu pluća,nema niko pravo da piše da je bila zaražena,jer nije bila nikada pozitivna na Covid-19.
Tako je to kad testove i ostalu tehničku opremu i reagense nabavljaju piljari, mesari, voćari i td. Narod ZnO i ZnO se u sa(u)radnji.
Odnese gavrilo vol. 2 jos jedan zivot ..moj djahide i Vi i feste sa srbijancima..
Plati zena glavom zbog muzevog partijanja! On fakat treba u zatvor
Radioloski nalaz moze utvrditi virus covid-19??
Cuj to,cuj too... testovi dva puta negativni,ali je ipak korona u pitanju. E sad ce nam nasi vrli strucnhaci fakat sve vise smrtni slucajeva pripisivati koroni. Stas kad drugo i neznaju,a ovako se ograde od svoje nestrucnosti.
kako ovi nasi politicari nisu zarazeni a isli su svugdje po avijetu ako nisu zarazeni onda su oni prenosnici zaraze i treba ih 28 dana u izolaciju od svega otjerati
Mhm, a gdje je onda ta zena u statistici da je umrla? Ako stoji samo plus 2, a ta dva su iz RS-a. Opet muljate sa statistikom
Sad ce dir.ljubavnicu da ozeni😉😛
@STURMGEWEHR44 Hoćeš ga onda zvat "tata" ili "očuh"?