Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je bolestan i mogao otići iz po Sarajeva u drugi kanton na liječenje, da li bi mi to mogli, a da plaća zdravstvo?, Ne možeš ni u drugu ambulantu otići, ako tvoja ulica ne pripada njenoj zoni, a kamoli u drugi grad ili kanton...a entitet: Bemen nepremostivi!
hecime, a zar je neko zarezuje iovako??? pa jucer gledam niko nece da se pomjeri s ceste...ne treba koristiti tu sirenu, treba koristiti onu sa zvukom koji para usi doslovce...
shvatam njihove probleme i podrzavam ih, ali ne bi smjeli zloupotrebljavati singalizaciju hitne pomoci za ove svrhe. signalizacija je tu kada se prevozi neko kome je zivot ugrozen. ako svako pocne koristiti istu za svoje (opravdane) svrhe, onda ta sginalizacija gubi smisao i niko je nece vise zarezivati ni 2%.
@ama dosta je... ma sta ti znas... :)
Podsjećamo, majka djevojčice je redovno tokom trudnoće odlazila na ljekarske preglede u Žepče, a doktori su joj prećutali da će se djevojčica roditi bez ruku. Šeherzada uskoro treba da se sastane sa advokatom kako bi razgovarali o mogućoj tužbi protiv ljekara.
ovi iz DOSTA su pravi gradjani ove zemlje, jedini se i bore da nesto ostvare, a ostali samo sjede i smisljaju ciji su ljudi...a niko ne razmislja normalno i ne postavlja sebi pitanja... JEL\' NAM DOBRO? NIJE... STA CEMO? SKINUTI VLAST...a ako su Lagumdzijni ljudi? pa nista, ako nam bude loshe i za vrijeme Lagumdzije, skinucemo i njega...pojavice se opet neki novi pokret i zdravo...ajde ljudi budite se, ako Boga znate, pa vishe nemamo sta jesti, a vi sutite...