Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su nasi premijeri Fadile i Zeljko svaka vam cast
pa dogovorili su se........to je stvarno za pohvalu
Ja ne znam kako nekad dva muskarca ne mogu pronaci zajednicki jezik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jabala vam agenda mamu posred ckapi !!! 'AGENDA ' Stara bosansko hercegovacka rijec !!!! Ma hajde ... ne znam ko mi je gori nepismena stoka ili ovi odvratni glavati politicari ... sljeglo je to iz pizde materine !!!!
Kad malo bolje razmislim...ma znate sta...puk¨o bi ja ovu Zeljkicu !!!
Ma ti si zagorio ko lovacki kazan
Lijepa Željka Cvijanović nikad ne razočara.
Da ova Cvijanovicka jos sjedi na svojoj poziciji je skandalozno. To samo u ovoj zemlji moze. Ako ima neko iz RS-a na ovom portalu, kako mozete glasate na ovu kucku da vas prestavlja? Komsije, uozbiljite se.
Je li bilo pranje glave?
treci papak na vidiku okupala ga je bez kapi vode kao da gledam 😀😀😀😀
Željko svaku pressicu friško obrijan. Aferim!!!
Niko vam vise ne vjeruje, dajete sami sebi visegodisnje rokove za suplje price, u medjuvremenu mediji skrecu paznju clancima poput danasnjeg o ujedinjenju spajsica . Politicki pomaci u BiH sporiji su od scena u indijskim serijama.
Sad kad su " usuglasili" tek treba očekivat probleme ... ? ? ? Sad će natezanje, koje su ovlasti entiteta, koje su ovlasti države i kantona, šta pripada općinama i sl.... Govna, samo ublehe prodaju .... ! ! ! ! !