Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi iz SDA samo i znate sarađivati sa svojim kleptomanima. Sa svim ostalim ste u svađi.
Što se covjek nafali...pa nista od ovoga nije uradjeno!!!
KLIX u fukciji PROMOCIJE ZELENOKOŠULJAŠA !!! Kad LAŽ postaje ISTINA !!!
Kasumovic je odveo Zenicu u samoizolaciju, da se razumijemo od grada koji se najbolje razvijao proteklih 10 godina napravio je grad svadje i problema blokada. Takodjer vi iz SDA i on se uopste ne razlikujete. Moj premijeru nemas 2 miliona za zemlju a imas budzet 400 miliona.
Kako ste samo propali... ali nista je to koliko cete samo da propadnete... dno niste jos dotakli, ali ste blizu
Jel ovoliko laje protiv Kasumovica odma znas da je sluga ridjobradom
Jer u Zenicu kao najveci grad kantona, NAJMANJE ULAŽETE A POKRAŠTE SVE!
hajde ti na sisu
Zenica - jedna od (rijetkih) "oaza slobode" u BiH !!!!
@Zenica at night Uzivajte u svojoj "oazi slobode" sa lopovom Fuadom Kasumovićem. Da je bilo ko drugi u pitanju ja bih vam pruzio ruku i cestitao, ali dokazana lopina, ublehas i profiter je vama svjetlo na kraju tunela, spas. E bojim se da se onda necete spasiti ili mozda hocete ovako kako je i Čelik spasio. Svjesni ste vi svega toga, ali vama nije ni bitno ko je on samo nek je kontra SDA. Na zalost ami cete sebe unistiti..
Bagra zelena, je*o vas je Fudo za sva vremena. Nikad vise necete prismrditi Zenici.
Najedi se govana seljoberu jedan
Idi zali se b0kiru i njegovom dupeliscu Komsi...