Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlika je jedino bankovni racun svakog politicara. Sposobnog naroda sve manje a para u vasem dzepu sve vise.
@turbofreak. iznenadio si me...ima bar neko ko razmislja kao ja...
Sposobni ili pobjegose vani ili u politiku...I ovaj Viskovic je kazu najbolji alatnicar bio u "Boksitu: Milici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ukint će se ta genocida tvorevina kad tad u to budite sigurni. Ne moze se govoriti o jednakim pravima a imati entitet koji se zove srpski. Šta je sa ostalim narodima? Nije ta zemlja samo vaša, nije vam to čačevina.
@the_user Pa bolan nebio kako će se drugačije zvati kad je Srpska. I da joj ukineš ime opet je Srpska. Nemoj da se nerviraš bez veze.
@the_user bas da vas vidim. vas koji zovete sve u pomoci kojom guzom placate. sramota ste ljudskog roda
Jel objasnio i rudarima kako je njegov posao težak kao njihov?😂😂😂😂😂
Lupetaju iz PC redom na pomolu im ekonomski kolaps genocudne pa ne znaju šta će drugo podvaliti sirotinji!
joj al se...ru, samo da prave od muhe medvjeda da se ima o cemu da raspravlja i pravi kriza. Pa kako bi sad mogla nastati republika bez izmjene ustava dok to prije deset godina nije bio problem. Ovo je samo ispiranje mozga ovom napacenom narodu. Srbi su majstori u izmisljanju problema. Problem je deklaracija o republici a nije problem sto dodikaso svaki dan govori o ocjepljenju rs-a i rusenju BiH.
@Olovka_32 Dodik govori o nezavisnosti kao reakciju na vaše napade, podvale, ucjena, opstrukcije. Budite normalni i dogovarajte se i ok, nigdje vam mi nećemo nažao učiniti. Ako nas napadate onda razlaz. I po logici najveći neprijatelji države ste vi Bošnjaci i el Bake.
kakava je to žgadija kad javno govore da idu po "pamet" u drugu državu, ovaj put Srbiju....veleizdajnici i lupeži, i niko nista ne poduzima
Molba KLIXu:Kako svi znamo, Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Pozdravite Vucica i recite mu da procita Dayton, pa cw vidjeti da je Srbija kao agresor na BIh potpisala da ce obustaviti svaku daljnu agresiju na BIH. Zaboravlja Vučić da Srbija nije garant Dejtona, već samo zemlja potpisnica kao zaraćena strana.
SDA jasno daje do znanja i stoji u deklaraciji da sve sto radi radice po ustavu i dogovoru svih naroda a nista na silu. ista deklaracija je donesena i 2009 i 2015 al tada nije niko skakao i vikao. sada se Dodik sjetio jer nemoze u vlast i vijece ministara pa sve sto radi to radi iz frustracije i nemoci jer se osjeca ponizen zato sto je navikao da dominira a to pored SDA nemoze.
Molba KLIXu:Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Idi puši Dodiku!
Panika.
Svi ovi sto idu vucicu na noge,zabraniti povratak i ulazak u Bosnu i Hercegovinu i u pasos udariti zabranu na 10godina ha ja neka vas u srbiji nek vas oni placaju ovako BIH ima zmiju u njedrima.
Jedino ako ćeš ti objasniti
krkan je li znao objasniti?
Hahah idu u Srbiju da se dogovore sta ce i kako ce...jos jedan dokaz da se Srbija “ne mijesa” u unutrasnja pitanja BiH.
A nije skandal da idete u Srbiju na sastanak o unutar državnim pitanjima i problemima?