Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auu, super vijest. Super podrska nastojanju da Sarajevo dobije led kako treba. Svi se nesto busamo kako niko dosad nije obnovio ni bob, ni skakaonice pa ni ostalu infrastrukturu. Grad nam nije napredovao ni pedlja u organizaciji velikih sportskih desavanja, a svi bi ko neku novu Olimpijadu ili neki svjetski kup. E pa da bi se to ostvarilo treba raditi i graditi mreze kontakata kao sto rade ovi ljudi. Da je drzava prava neko bi se davno osvrnuo na njihova nastojanja koja traju godinama. Pa pogledajte samo imena sa kojima su razgovarali ovi mladi ljudi. Ni jedan od njih nema zvucno i poznato ime, a sastaju se sa ljudima koji su nadaleko poznati. Ne trebaju nama krpelji na drzavnim jaslama koji ne znaju beknuti stranog jezika ili razviti neki za zajednicu dobar projekt. Nama trebaju ovakvi momci. Samo se nastavite fajtati onako hokejaski. BRAVO!!! Vijest je super, samo da istraju. Gospodine Premijeru, veliki plus za vas.
Kako znam put nije placen iz budjeta ali je izdvojeno iz budjeta za rekonstrukciju klizalista u KSC Skenderija sto je za pozdraviti i svaka mu cast da je pomogao nastojanja ljudi koji vec godinama zalazu se za Sarajevo kao urbanu sredinu ( klizaliste je svakako dio toga) Samo tako i vidimo se u Skenderiji u oktobru :-)
Ko im je platio da idu u Bern? Moralo se otici u Bern da se zahvali na ogradi dajte ba. Samo neka se trosi lova od budzeta. Mi smo inace poznati kao hokejaska nacija. hhehe