Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ispitaju resori jesu li dovoljno popunjeni nesposobnim uhljebskim kadrovima SDA DF I SBB, treba novi kontigent STOKE SA SELA UHLJEBITI
Premijeru KORONA ti je pred kancelarijom sta ciniti imate li Doktore koji znaju prepoznati KORONU ili vam je dovoljan EDO SELIMIC koji zna prepoznati distavljaca pice ili cevapa
Dakle, nema zapošljavanja preko štele do pauze sutra.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dakle, nema zapošljavanja preko štele do pauze sutra.
Bravo Nenadicu,💪💪
a kolona od 500 SDA-Asimovih uhljeba ceka promjenu ministara i direktora pa da se zaposle u firama i ustanovama KS. Po isprobanom receptu zabrana upošljavanja ko fol a što ne važi za SDA ministarstva ZIGHAJR.
Bravo G.dinee Nenadicu
Ma samo zapošljavaj, nije beg cicija 😄
Jel ovo brat od Radoncica?
Nenadicu sretno vjerujem da ces ispunit nasa ocekivanja
Hamo, vid’ mu glOve....
Tako su svi govorili, a ovama zapošljavali bez velike pompe putem skrivenih konkursa. Najmanje ih se zapošljavalo za vrijeme prethodne Vlade.
Prvo uzmite kulturu, ona je čuli smo prazna.
Sve po propisu,premijere.Ni za dlaku ne poustajte,dovedite u red nehljebare i lesinare kao sto su bili u proslom mandatu na celu sa rahmetli sultanom Dinom.Ostetio je KS pokusavajuci i podmetajuci da do izbora ne dode.Neka viri iz coska i njegove rupe koju je sam pravio,ako ima mjesata neka povede sve istomisljenjake i one koje je uposlio.Sretan rad premijere.
Pa ja, treba jedno 10,000 uhljebiti pa malo šuplja za javnost
OVAJ ČOVJEK ZAISTA OBEĆAVA!
U jesu zaposlili i boga i oca Sdp pogotovo
Ovaj ce Mario meni valjati zna ga moj tata samo da se smiri malo ova situacija
Šta glumiš glumac?! Ko’ biva nema mjesta u ministarstvu?! A?!