Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je nama jedan Plenkovic koji je kad skupis sve nase politicare 70 puta pametniji, posteniji i cijenjeniji tamo gdje je najbitnije, u Briselu
@gooUser1599081167 MAARS UJKAANI, GLUMITE BOSNJE PO PORTALU, TAKO JADNO
BAKIRE BAKIRE BAKIRE!! SEBIJA IZETBEGOVIC 👏👏👏👏
Prvi političar u Hrvatskoj koji neprima mito i toga se jako pazi. Radi karijere u Briselu. Ni Slovenci ni Austrijanci nevole njegovu blizinu Njemačkoj i Francuskoj. Sa njim raste uticaj Hrvatske, tako da bi za Bošnjake bilo važno sa njim stupiti u otvorene pregovore. Jer kako izgleda EU pušta njemu da pravi prijedloge šta je dobro za zemlje bivše Juge.
@Gelecek dobar klizeci, samo steta sto ove komentare ne cita anemicni Plenki.
@3PM Može biti anemičan ali je preskočio Austriju. On direktno zove Berlin umjesto Beč. Eno dobiše 22 milijarde korona pomoći iako im je sezona bila bolja od očekivanja u pandemiji. Bakir se druži sa Erdoanom a i Istanbul mu okrenuo leđa. Ne bez razloga. Zašto Bakir ne nazove Berlin pa napravi nešto dobro za Bošnjake i BiH.
Hoće li imati PCR test?
Premijer Hrvatske dolazi u Hrvatsku zupaniju da vidi dali manjina (bosnje) ima sta da jede i koje donacije ocekuje sarajlabad.
hoce li se testirati na Covid?
Marš kući
Hocel kakvu preradu paradajza opet pokrenut? 🙃
Sad ce fgr opet po Bakiru 😆
Kakva je ovo drzava, Dodik ide u Beograd kad hoce, Plenkovic dolazi u Mostar kad hoce, daj nek mene posalju u Ankaru a moze u Istanbul. (jedno 10 dana)
Nova epizoda uzp napada na BiH .Hrvatska nikako da se riješi politike koja je osuđena u Hagu i očito je da ovaj lik zastupa tu politiku.
Ovo je prvi u nizu njegovi dolazaka do izbora .Ima pozdrav od Komšića Zeljka
Dolazi Plenkovic da pomiluje kamenjarske srbe, udjeli im nesto para, i kaze im da su oni Hrvati.U stvari, mozda im ni to nece reci.Tudjman, kad god je dolazio na kamenjar, nikad im nije rekao da su Hrvati.
Da li je ovaj 2O4TeslickaBrigada ogledni primjerak bošnjaka iz BiH ili bošnjaka iz dijaspore?
Liepa gesta za nasu braću u Zap.Hercegovini. mi smo jedno🇭🇷🇪🇺🤗
koji će nam k.rac
Neka dolazi. Prošle godine su naši Bošnjaci obilazili dijasporu u Švicarskoj. Lijepa gesta Plenkovića što se brine o manjinama u državama koja nisu njihove